Advertentie verwijderd

Appartement Voorstraat in Utrecht

3512 AH Utrecht (Utrecht)

€2.197 Huurprijs p.m.
125 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Schitterend appartement te huur op een toplocatie in Utrecht.

Schitterend nieuw gerenoveerd appartement gelegen in een sfeervol pand. Gelegen in hartje centrum. Door de riante ligging zijn alle belangrijke voorzieningen op loopafstand; u staat bijvoorbeeld binnen enkele minuten lopen op de Oudegracht en het Centraal Station. De uitvalswegen naar verschillende steden zijn snel te bereiken.

** Indeling en omschrijving huur appartement Utrecht:**

Dit gerenoveerde appartement is ca. 125 m2 en is gelegen op een prachtige locatie in Utrecht. Het appartement is geheel vernieuwd. Dit appartement is tevens ook geschikt voor twee koppels.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamer, 2 badkamer en een luxe keuken met diverse luxe inbouwapparatuur. Ook beschikt het appartement over terrassen en balkons.

Eenmalige kosten:

Juridische contractkosten. De eigenaar is een privépersoon. Hij maakt kosten door het inschakelen van een extern (juridisch) kantoor die het huurcontract opstelt en de screening doet. De kosten bedragen 475,- excl. 21% BTW, die door de huurder betaald moet worden.

Voorschot om te garanderen:

De eigenaar werkt met een 500,- voorschot. Dit betekent dat zodra je bereid bent om het appartement te huren 500,- moet worden betaald. Na ontvangst van de 500,- wordt het contract opgesteld. Dit is geen extra kosten, want dit voorschot wordt verrekend met de eerste maand huur! Het is bedoeld om jou als huurder te garanderen dat je dit geweldige appartement hebt en het is de garantie voor de eigenaar dat hij kan stoppen met het maken van kosten om het appartement aan te bieden.

De huurprijs van dit prachtige appartement bedraagt €2197,00 exclusief de kosten voor energie en servicekosten. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van €4500,00.

Voor meer informatie over het huren van dit mooie appartement via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
125 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Voorstraat Utrecht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.197 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.