Advertentie verwijderd

Huis Stationsstraat in Vaassen

8171 BZ Vaassen (Gelderland)

€950 Huurprijs p.m.
146 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandswet.

Wij bieden u dit multifunctionele en zeer royale, vrijstaande woonhuis aan. Bestaande uit een combinatie van praktijk- en woonruimte. Het object is te gebruiken als woon-werk object of volledig in gebruik te nemen als vrijstaand woonhuis. Op het ruime perceel zijn diverse bijgebouwen aanwezig. De ligging nabij het dorpscentrum van Vaassen is ideaal te noemen, de twee grote supermarkten zijn op 1 minuut loopafstand gelegen. Ook alle overige voorzieningen als medisch centrum, scholen en sportverenigingen zijn door de centrale ligging van het object op korte afstand gelegen. Het woongedeelte bezit een eigen oprit aan de rechterzijde van het woonhuis met schuren en bergruimte. Tevens is aan de achterzijde de besloten groene tuin gelegen. De praktijkruimte bezit een eigen entree en kan zelfstandig van het woonhuis gebruikt worden. Aan de linkerzijde is een parkeerplaats gelegen voor de praktijkruimte. Voor een goede eerste indruk bekijk de uitgebreide fotopresentatie, 360 graden views en plattegronden.

Indeling: Woonruimte:

Begane grond

Entree, hal, lichte en royale woonkamer, eetkamer met aansluitend de open keuken voorzien van een uitgebreid inbouwapparatuur pakket, achterportaal met toilet en entree.

1e verdieping

Overloop met kastenwand, 4 slaapkamers, moderne badkamer met douchehoek, wastafel en toilet, bergruimte.

2e verdieping

Royale zolderruimte.

Praktijkruimte: Entree, wachtruimte, praktijkruimte en bergruimte. Kom de mogelijkheden van dit verrassend ruime object bekijken!

Dit object wordt ook onder de voorwaarden van de leegstandswet te huur aangeboden (richtlijn inkomen is 2,5 x de huur). Als u onder deze voorwaarden de woning wil bezichtigen voor het huren hiervan, ontvangen wij graag de navolgende stukken van u: – Een kopie van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs/paspoort/identiteitskaart); – Indien verlaten huurwoning: verhuurderverklaring; – Indien verlaten koopwoning: hypotheekverklaring; – Pensionering: kopie AOW-strook (of jaaropgave hiervan) en kopie pensioenstrook (of jaaropgave hiervan); – Arbeidsinkomen uit dienstverband: werkgeversverklaring en kopie loonstrook en bankafschrift (waarop salaris vermeld is); – Arbeidsinkomen uit eigen onderneming: kopie winst/verlies-rekening van de afgelopen 2 jaar (goedgekeurd door erkende accountant), uittreksel KvK en verhuur-hypotheekverklaring.

Huurprijs: € 950,- exclusief per maand. Huurperiode: minimaal 6 maanden daarna per maand opzegbaar (voorwaarden verhuur Leegstandswet) Aanvaarding: per direct. De borg bedraagt 1 maandhuur.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1933
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
146 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Stationsstraat Vaassen

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 950 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar