Advertentie verwijderd

Appartement Tegelseweg in Venlo

5912 BC Venlo (Limburg)

€610 Huurprijs p.m.
35 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Per 1 september 2019 hebben we een gestoffeerd 2-kamer hoek appartement met een totale oppervlakte van ca. 35 m2 te huur in Venlo Zuid.

Het appartement is gelegen op de begane grond aan de Tegelseweg, op loopafstand van het centrum en het station van Venlo en nabij een klein buurtwinkelcentrum. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het appartement, een parkeervergunning kan tegen een kleine vergoeding aangevraagd worden. Het hele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en thermische beglazing. De woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van een laminaatvloer en de keuken en badkamer zijn voorzien van plavuizen. Voor het woonkamerraam hangen lamellen en voor het slaapkamerraam hangen gordijnen.

Indeling (zie plattegrond):

  • gezamenlijke entree met het naastgelegen appartement
  • een kleine hal met de toegangsdeur naar het eigen appartement
  • een woonkamer van ca. 18 m2
  • een (in 2015 volledig gerenoveerde) keuken van ca. 4 m2, voor zien van gaskookplaat en afzuigkap
  • een (in 2015 volledig gerenoveerde) badkamer van ca. 3 m2, voorzien van douche en zwevend toilet
  • een slaapkamer van ca. 10 m2 voorzien van een wastafel en de wasmachineaansluiting
  • (gedeelde) bergruimte in de kelder

Achter de woning is een plaatsje en een fietsenschuur die worden gedeeld met de huurder van het naastgelegen appartement en de 4 huurders van de kamers op de 1e verdieping. De kamerbewoners hebben een eigen toegangsdeur aan de achterzijde van de woning. Het appartement is voorzien van een TV- en internetaansluiting.

De kale huurprijs bij bewoning door 1 persoon bedraagt € 610,00 per maand + € 105,00 voorschot servicekosten = € 715,00. Dit bedrag is inclusief voorschot gas, water, elektra en standaard TV- en internetaansluiting (gebaseerd op het verbruik van het afgelopen jaar). De kale huurprijs bij bewoning door 2 personen bedraagt € 650,00 per maand + € 105,00 voorschot servicekosten = € 755,00. Jaarlijkse indexatie van huur en servicekosten is van toepassing

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
35 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Tegelseweg Venlo

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 610 p/m
Beschikbaar per
Direct