Advertentie verwijderd

Huis Ligusterpad in Venlo

5925 BT Venlo (Limburg)

€825 Huurprijs p.m.
100 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

1 maand huurvrij ! ! ! !

Plan Klingerberg

Plan Kingerberg ligt aan de westelijke rand van Blerick ten zuiden van de Eindhovense weg. Klingerberg is een wijk van 121 hectare in Blerick, een stadsdeel van Venlo, in de Nederlandse provincie Limburg. De wijk is genoemd naar de heuvel die in het Maashofpark ligt, aan de rand van de wijk. Een breed stuk groenvoorziening loopt om de Klingerberg en eindigt in het Wassumpark. Het gebied waar het zowel praktisch als goed wonen is. Zo biedt het zelf alle faciliteiten zoals buurtwinkels, een buurtcentrum en kleuter- en basisonderwijs. Terwijl de winkels en de scholen van Blerick toch al vlak bij zijn. Net als het sportcomplex, het zwembad, de sporthal en het NS-station. De wijk is omsloten door de A73, de N556 (Eindhovenseweg), de Mulkenshofweg en de Henriette Roland Holstlaan. Tevens is de de wijk goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Ligusterpad 3: Een ruime eengezinswoning met een Z-vormige woon/ eetkamer met apart woon- en eetgedeelten. Op de begane grond verder vóór de hal met toilet, een werkkast onder de trap e. d. en achter een apart gesloten keuken. Op de eerste verdieping 3 flinke slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Bij dit type leidt een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier is een overloop, een cv- ruimte en een vierde slaapkamer met o. a. een eigen wastafel.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1990
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
100 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Ligusterpad Venlo

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Direct