Advertentie verwijderd

Studio Spoorstraat in Venlo

5911 KJ Venlo (Limburg)

€995 Huurprijs p.m.
48 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur: Volledig gemeubileerde studio, gelegen aan de rand van het centrum van Venlo en op steenworp afstand gelegen van het NS Station Venlo.

Het complex Lebe Living bestaat uit zes bouwlagen waar in totaal 51 studio’s worden gerealiseerd. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich een afgesloten parkeerterrein, hier heeft u de mogelijkheid om een parkeerplaats voor uw auto te huren. In het souterrain zijn een aantal bergingen gelegen, hier heeft u de mogelijkheid om een berging te huren. Er is tevens een centrale ruimte waar fietsen geplaatst kunnen worden.

Het betreft een lichte kamer voorzien van een open keuken met rechte keukenopstelling. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hangend toilet, wastafel en douche. De kamer is verder voorzien van onder andere zonwering (aan de buitenzijde) en internet.

Bij de huurprijs zijn onder andere inbegrepen: – Gas, water en elektra; – Internet; – Witgoedapparaten (gemeenschappelijk gebruik van wasmachine en droger); – Schoonmaak algemene ruimten; – Glasbewassing buitenzijde; – Camerabewaking;

Huisdieren zijn niet toegestaan binnen het complex.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Spoorstraat Venlo

Extra informatie

Douche
Toilet in badkamer
Lift
Mechanische ventilatie
Buiten zonwering
Kelder
Ingebouwde lampen
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Parkeerplaats
Washok
In het centrum
Bij winkelcentrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
1 maart 2020