Advertentie verwijderd

Appartement van Laerstraat in Venlo

5922 AB Venlo (Limburg)

€740 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: Van Laerstraat Venlo - 2 slaapkamer appartement op de eerste verdieping met balkon. Middels de entree komt u inde ruime hal ( ca.9 m2) welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken (ca.33m2) is ruim van opzet. Er zijn twee slaapkamer respectievelijk 12m2 en 8m2. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het toilet is separaat op de gang. Tevens zijn is er een interne berging in het appartement, circa 3 m2. I het souterrain bevind zich een apparte bergruimte.

De huurprijs is exclusief: €57,00 servicekosten per maand en de huur van een vaste af te sluiten parkeerplaats €35,00 per maand en excl. gas,water en elektra.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
208 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
van Laerstraat Venlo

Extra informatie

Balkon
Garage
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 740 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar