Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte 1e Graaf van Loonstraat in Venlo

5921 JA Venlo (Limburg)

€850 Huurprijs p.m.
130 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Op de hoek van de 1e Graaf van Loonstraat en Urbanusstraat gelegen nieuwbouw (winkel)ruimte op strategische locatie in Venlo-Blerick. Op zeer korte afstand treft u de Kloosterstraat en Wieënpassage aan. Deze twee straten omvatten een belangrijk deel van Blerick’s winkelpromenade.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging van winkels en kantoren in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen Huurprijs van de laatst beschikbare unit (ca. 130 m²): € 850,00 per maand, excl. btw & excl. servicekosten Beschikbaar: per direct.

Bestemming Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden ter invulling van de ruimte, te weten: – Detailhandel: het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit.
– Maatschappelijke voorzieningen: het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, waaronder gezondheidszorg, zorg en welzijn, jeugd / kinderopvang, onderwijs, religie, uitvaart / begraafplaats, bibliotheken, openbare dienstverlening en/of verenigingsleven. – Cultuur en ontspanning, geen speelhallen amusementscentra en casino’s zijnde: het bedrijfsmatig verrichten van activiteiten gericht op spel, vermaak en ontspanning, waaronder podiumkunsten, musea en toeristische attracties, muziek- en dansscholen, oefenruimten en creativiteitscentra, seksinrichtingen en feestzalenverhuur. – Dienstverlening: bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het verlenen van administratieve, economische, maatschappelijke en medische diensten aan derden, zoals: a. niet-consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een advocaten- of accountantskantoor en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen; b. consumentgerichte dienstverlening, bijvoorbeeld een uitzend- of reisbureau, kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio’s en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen; c. medische praktijkruimte, bijvoorbeeld een tandarts- of huisartspraktijk.

Oppervlakten: Totale oppervlakte: 828 m2 Te huur: ca. 130 m².

Object: Het onderhavig object betreft een multifunctioneel gebouw, thans in gebruik als winkelruimte. Het object is gesplitst in een drietal ruimtes, waarvan er thans één in gebruik is als winkelruimte & één in gebruik is als kapsalon.

Bereikbaarheid: Auto
Het object ligt op korte afstand van de Eindhovenseweg (N556), welke is aangesloten op de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer Het object op is ca. 225 meter loopafstand gelegen van de bushalte Winkelcentrum Blerick, welke in directe verbinding staat met het NS-station Venlo. Het object op is ca. 700 meter loopafstand gelegen van NS-station Venlo-Blerick.

Parkeren Aan de openbare weg is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per jaar De huurprijs bedraagt € 10.200,00 per jaar exclusief btw.

Servicekosten Het voorschot op de servicekosten is nader overeen te komen.

Huurtermijn In overleg, korte en flexibele huurvoorwaarden zijn bespreekbaar.

Beschikbaarheid In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau – vloerverwarming; – systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen; – aanwezige scheidingswanden; – huidige vloerbedekking; – toiletgroep voorzien van voorportaal met wasbak en een tweetal toiletten.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte (Winkel)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
1e Graaf van Loonstraat Venlo

Extra informatie

Ingebouwde lampen
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Rolgordijnen
In woonwijk
Bij winkelcentrum
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Direct