Advertentie verwijderd

Appartement Donkweg in Venray

5804 XW Venray (Limburg)

€825 Huurprijs p.m.
81 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

? Fraai 2 slaapkamer appartement ? 81m2 woonoppervlakte ? Gelegen op de 1e verdieping

Waarom wil je hier wonen? Dit ruime appartement bevindt zich aan de Donkweg 62 te Venray, een goede locatie nabij het centrum van Venray. Binnen enkele minuten fietsen bevind je je in het gezellige centrum met alle denkbare voorzieningen. Binnen 10 minuten bevind je je op de A73 richting Nijmegen of Venlo. Ideaal gelegen dus!

Dit appartement heeft 81 m2 woonoppervlakte, 2 slaapkamers, een balkon en een eigen berging. Het appartement is zowel geschikt voor jongeren als voor ouderen. Wonen aan de Donkweg 62 in Venray is fraai wonen in een modern appartement met vele voorzieningen in de buurt.

  • Ruim appartement
  • 2 slaapkamers
  • 81 m2 woonoppervlakte
  • Energielabel A
  • Bouwjaar: 2015

Bijzonderheden

  • Huurperiode: minimaal 1 jaar
  • Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud
  • Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.

Inkomensnorm Om deze woning te kunnen huren heb je een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van circa € 37.000,- nodig. Let op: ook met een lager inkomen, minimaal € 30.000,-, kun je reageren op deze woning. Houd er dan rekening mee dat tevens een minimum eigen vermogen van € 30.000,- aantoonbaar dient te zijn.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De gebruikte foto’s en plattegronden zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2015
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Donkweg Venray

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 825 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.