Advertentie verwijderd

Appartement Bellamypark in Vlissingen

4381 CG Vlissingen (Zeeland)

€1.275 Huurprijs p.m.
60 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Direct aan het Bellamypark gelegen, bijna nieuw gemeubileerd appartement beschikbaar met 2 slaapkamers in volledig gerestaureerd pand. Vanuit de woonkamer een prachtig zicht over het Bellamypark en de Noordzee/Westerschelde.

Het appartement bevindt zich op de 2e en 3e etage en heeft de beschikking over 2 dakterrassen.

Bevat onder meer: Begane grond: Entree/hal aan de Sarazijnstraat. Trapopgang. Via het dak wandel je in een paar stappen over het dakterras naar de eigen entree van het appartement. Tweede etage: Entree/hal appartement. Slaapkamer. Woonkamer met prachtig zicht op het Bellamypark. Open keuken met inbouwapparatuur. Derde etage: Overloop. Slaapkamer. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Het appartement heeft een nieuwe keuken met apparatuur, mooie gladde vloeren met houtmotief, kunststof kozijnen met dubbel glas en draai-/kiepramen.

Geschikt voor expats / verhuur aan bedrijven. Er wordt een voorschot gehanteerd voor het verbruik van gas / water / licht / televisie en internet en btw..

Heeft u belangstelling voor deze nieuwe, gemeubileerde appartementen in Vlissingen of specifieke vragen? Neemt u dan snel contact op met Rotsvast Middelburg.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Bellamypark Vlissingen

Extra informatie

Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.275 p/m
Beschikbaar per
Direct