Advertentie verwijderd

Huis Lange Zuiderweg in Voorthuizen

3781 PL Voorthuizen (Gelderland)

€725 Huurprijs p.m.
70 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Aangeboden

Bakstenen vakantiebungalow met grote tuin en eigen parkeerplaats op klein en rustig gelegen bungalowpark, even buiten Voorthuizen.

Algemene informatie:

De woning is te vin­den op 'Het Zuiderland', een klein maar ruim ver­kaveld en bos­rijk bun­ga­low­park bij Voort­hui­zen. Om ver­schil­len­de re­de­nen is het de ide­ale plek voor een kor­t of juist wat lan­ger ver­blijf.

In het een­vou­dig in­ge­rich­te huis­je vindt u een ge­rief­lij­ke zit­ruim­te met kleu­ren-tv (satel­liet­ont­vangst) en een klei­ne open haard.

De eet­hoek bestaat uit een gro­te ta­fel en zes stoe­len. De keu­ken is voor­zien van een vier­pits gas­comfoor, een koel­kast, koffie­zet­apparaat, mag­ne­tron, brood­roos­ter, keu­ken­ge­rei, ser­vies­goed en bes­tek. Er is géén oven.

Bad­kamer De bad­kamer heeft een ver­warm­de vloer en is voor­zien van een wc, douche, was­ta­fel en een AEG-was­auto­maat.

Slaap­ruim­ten Het huisje heeft één slaap­ka­mer met twee bed­den naast el­kaar en een kleine slaap­ka­mer met een sta­pel­bed. Bo­ven de keu­ken be­vindt zich een vi­de met twee bed­den, ge­schei­den door een loop­ruimte. De ma­tras­sen me­ten 190 x 80 cm. Let op: bedlinnen, bad­la­kens, hand- en thee­doe­ken wor­den niet ver­strekt. Deze dient u dus zelf mee te bren­gen.

Par­ke­ren Di­rect naast de bun­ga­low is plaats voor één au­to. Overige au­to's die­nen ge­bruik te ma­ken van de par­keer­plaats bij de in­gang, 200 me­ter van het huis­je. Op het park wordt stap­voets ge­re­den.

Er is internet mogelijk linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. een vaste telefoonlijn. Een schotelantenne is aanwezig met een Canal+ basis abonnement.

Om toe­gang tot het park te krij­gen is een spe­cia­le code nodig.

Indeling:

Grote woonruimte met open keuken en 2 slaapkamers met plavuizen vloeren, gerenoveerde badkamer met douche/toilet/wastafel en wasmachine, inpandige berging.

1e verdieping:

1 open slaapruimte (vide)

Buitenruimte:

De bun­ga­low staat op een per­ceel van ruim 580 m2, voor een groot deel be­staande uit een gras­veld, om­zoomd door bo­men en struiken. De pri­va­cy is er op­ti­maal. Zo­wel aan de voor- als aan de ach­ter­zij­de van de bun­ga­low be­vindt zich een ter­ras. Er is vol­doen­de tuin­meu­bi­lair.

Bijkomende kosten:

Borg:

€ 800,-

Servicekosten:

INCLUSIEF

Gas, water, elektra:

Naar eigen verbruik

Gewenste huurder(s):

Werkend maximaal 3 personen

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Bungalow)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Lange Zuiderweg Voorthuizen

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 725 p/m
Beschikbaar per
Direct