Advertentie verwijderd

Huis Carolieweg in Winschoten

9671 AD Winschoten (Groningen)

€752 Huurprijs p.m.
82 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Per direct beschikbaar

Boven Cafe Cozy komt er een boven woning met drie slaapkamers beschikbaar in het centrum van Winschoten.

Indeling

Eerste verdieping: Via de trap komt u op de overloop op de eerste verdieping. Hier bevindt zich het toilet, de badkamer, wasruimte en woonkamer met openkeuken. De badkamer is recent vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator.

De woonkamer met openkeuken is voorzien van laminaat. De keuken is recent vernieuwd en beschikt over diverse inbouw apparatuur. Via de openslaande deur heb je toegang tot het balkon.

Tweede verdieping: De trap op de overloop leidt naar de overloop op de tweede verdieping. Hier bevinden zich een bergkast en drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ca.12m² en beschikt over twee inbouwkasten. De slaapkamers aan de achterzijde zijn ca.7m² en 11m² en beide voorzien van kunststof kozijnen. De kamer aan de linkerzijde biedt toegang tot een dakterras.

Huurprijs €752,33 excl.

Huurtoeslag mogelijk 23+

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Carolieweg Winschoten

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 752 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.