Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Zaanweg in Wormerveer

1521 DR Wormerveer (Noord-Holland)

€2.500 Huurprijs p.m.
Gestoffeerd
Bestaande bouw
1920

Over deze woning

Op de mooiste locatie aan de Zaanbocht is na ruim 43 jaar een winkelruimte vrijgekomen. De winkelruimte met een front van meer dan 12 meter en eigen parkeermogelijkheden. Winkelruimte heeft brede etalageruiten, met direct zicht op de Zaan, heeft een gebruiksoppervlakte van circa 265 m2 linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.., waarvan een kleine 210 m2 linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. en 55 m2 magazijnruimtes. Het karakteristieke pand heeft hoge plafonds in het voorgedeelte, en winkelruimtes op diverse niveaus. Aan de achterzijde bevindt zich een net vernieuwde toiletruimte en een kantoortje met pantry. Boven de winkelruimte bevinden zich 4 (bewoonde) riante appartementen op 2 woonlagen welke linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. van een eigen toegang en opgang te bereiken zijn. Uniek voor de Zaanbocht is het op eigen grond kunnen parkeren aan de achterzijde en zijkant van het pand. Bevoorrading kan zowel via de voor- als achterzijde plaatsvinden.

De Zaanbocht kenmerkt zich door een grote diversiteit aan aan winkels met vrij parkeren (blauwe zone) voor de deur, prachtig uitzicht op de Zaan, terrasjes van diverse horeca aan de waterkant, een bushalte voor de deur en het NS station op loopafstand.

De winkelruimte is prima geschikt voor het exploiteren van diverse soorten van detailhandel e/o horeca en per direct beschikbaar.

Oplevering van de winkelruimte in overleg met de eigenaar met o.a.: • Rolluik aan de binnenzijde van etalage aan de rechterzijde van de entree; inbraakwerend glas aan de andere zijde; • Aluminium winkelpui en toegangsdeuren; • Systeemplafonds voorzien van verlichting; • Gecertificeerde beveiligingsinstallatie (brand en inbraak) aanwezig; • Pantry • Toilet

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Interieur
Gestoffeerd
Adres
Zaanweg Wormerveer

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 2.500 p/m
Beschikbaar per
Direct