Advertentie verwijderd

Appartement Jufferstraat in Zeist

3701 AG Zeist (Utrecht)

€900 Huurprijs p.m.
57 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

Op zoek naar een fijne plek voor jezelf?

Op een van de mooiste centrum locaties van Zeist en direct grenzend aan het project Walkart House (hoek Slotlaan, Jufferstraat) bieden wij een luxe 2- kamer appartement aan.

Het appartement ligt op loopafstand van het winkelhart van Zeist met gezellige eetgelegenheden, terrasjes, supermarkten en het mooie Walkartpark en Zeisterbos.

Een appartement betekent genieten van het centrum, uitrusten op het balkon en geen zorgen over parkeren immers een eigen prive parkeerplaats in de parkeergarage zit bij de huurprijs inbegrepen!

Omschrijving

Het appartement is lekker licht, heeft een ruimtelijke werking door de hoge plafonds en is hoogwaardig afgewerkt. Het appartement is namelijk voorzien van een prachtige vloer. De keuken is afgewerkt met inbouwapparatuur en een natuurstenen werkblad.

Souterrain

Centraal onder het project bevindt zich de ondergrondse parkeergarage. Voor elke appartement is 'n eigen, vaste parkeerplaats gereserveerd. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Slotlaan. U krijgt toegang met uw afstandsbediening en verlaat de parkeergarage via de hellingbaan naar de achterzijde richting de centrale entree van het complex. In de parkeergarage is veel aandacht besteed aan de verlichting en vormgeving, waardoor u altijd aangenaam thuiskomt.

4e Verdieping

Via de entree bereikt u de slaapkamer welke aan de voorzijde van het gebouw ligt, een modern toilet en de moderne badkamer met douche en wastafel. De knusse woonkamer geeft toegang tot de luxe keuken welke is voorzien van een vaatwasser, combi magnetron, koelkast, gascomfort en afzuiging. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. Vanuit de keuken is het balkon met vrij uitzicht bereikbaar. Het appartement is voorzien van een PVC vloer, waardoor het zo goed als instapklaar is.

Bijzonderheden

Uniek gelegen tussen slot Zeist en het winkelhart van Zeist;Met vloerafwerking;Balkon met vrij uitzicht; Luxe keuken;Moderne badkamer met douche en wastafel;Prive parkeerplaats en berging;Studenten en woningdelers behoren niet tot onze doelgroep;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Servicekosten

De huurprijs is exclusief servicekosten, deze bedragen euro45,00 per maand.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.600,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2017
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
57 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Jufferstraat Zeist

Extra informatie

Balkon
Garage
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 900 p/m
Beschikbaar per
Direct