Advertentie verwijderd

Huis Burgemeester Vogelstraat in Zevenbergen

4761 AA Zevenbergen (Noord-Brabant)

€105 Huurprijs p.m.
139 m²
5 kamers
1931

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen. Nieuw bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.: de Club van vrijwilligers

Ben je op zoek naar woonruimte in Zevenbergen en wil je graag net even iets meer doen voor je wijk? Meld je dan nu aan voor de Club van vrijwilligers en draag samen met je buurtbewoners bij aan een veilige en geborgen leefomgeving in het centrum van Zevenbergen.

Ook met weinig tijd kun je al helpen!

Voor deze jaren '30 woning in Zevenbergen zijn we op zoek naar enthousiaste wijkvrijwilligers die graag mensen in de wijk helpen, de buurt schoon en veilig houden of het leuk vinden om wat te schrijven over de wijk.

We vragen absoluut geen uren van je tijd maar gaan juist graag met je in gesprek over hoe jij je vrijwilligersfunctie zou willen invullen. Ben je handig of juist sociaal ingesteld? Heb je groene vingers of een hart voor de medemens? Samen kunnen we tot leuke projecten komen die bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Over de woning

Deze ruime woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, knusse keuken, nette badkamer, sanitaire voorzieningen en een voor- en achtertuin. Er zijn gratis parkeergelegenheden voor de deur. Voorzieningen zoals het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Over de locatieJe komt op fietsafstand van het centrum van Zevenbergen te wonen. Een supermarkt is zelfs op loopafstand te bereiken. In de stramakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voornamelijk senioren, die behoefte hebben aan rustige buren een leefbare omgeving.

Zevenbergen ligt bij Breda, Klundert en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Loopafstand ligt NS station Zevenaar. Je kunt hier met de trein naar Dordrecht en Rotterdam of juist de andere richting in naar Roosendaal en linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. de bus kun je naar Breda

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gamakelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
139 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Burgemeester Vogelstraat Zevenbergen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 105 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar