Advertentie verwijderd

Appartement Dorpsstraat in Zevenhoven

2435 AM Zevenhoven (Zuid-Holland)

€1.025 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur een volledig nieuw 2 kamerappartement in het dorp Zevenhoven. Zevenhoven hoort bij de Gemeente Nieuwkoop en ligt midden in het Groene Hart van Nederland tussen de uitgestrekte weilanden. Grote steden in de Randstad en Schiphol zijn snel bereikbaar. Zevenhoven ligt op tien kilometer van Amstelveen, 20 autominuten van Amsterdam en een half uurtje van Rotterdam. Daarbij liggen prachtige natuur- en watergebieden zoals de Nieuwkoopse Plassen, de Langeraarse Plassen, de Westeinde plassen en het Braassemermeer dichtbij. Kortom, een ideale groene leefomgeving centraal in het land gelegen.

Het appartement maakt deel uit van een hoekwoning welke dit jaar is opgeleverd en is op de begane grond gelegen. Het appartement beschikt over een royale woonkamer (6,30m x 5,20m) met een lichte open keuken voorzien van koel/vriescombinatie, keramische kookplaat en rvs afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de binnenhal te bereiken welke toegang geeft tot het toilet, de was- en opslagruimte. De badkamer (3,10m x 1,77m) welke beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en spiegelkast is te bereiken vanuit de slaapkamer (3,80m x 3,15m).

Het bij het appartement behorende zonnige terras is ca. 30m2 groot en heeft een fraai uitzicht op de tuin.

Naast het appartement is ruimte om een auto te parkeren op eigen terrein. Het appartement wordt gestoffeerd en volledig gemeubileerd opgeleverd. U kunt er dus direct in!

De huurprijs inclusief meubels en stoffering bedraagt per maand Euro 1025,00. Hier komen bij het voorschot voor gas, water en elektra, de kosten voor TV en internet en de bijdrage voor de lokale heffingen. Hiervoor wordt een bedrag van Euro 175,00 in rekening gebracht. De totale huurprijs komt hiermee op Euro 1250,00 per maand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Dorpsstraat Zevenhoven

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.025 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.