Advertentie verwijderd

Appartement Nederlandlaan in Zoetermeer

2711 JB Zoetermeer (Zuid-Holland)

€1.102 Huurprijs p.m.
100 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Grenzend aan winkelhart het 'Stadshart' van Zoetermeer, is het prachtig wonen in één van de drie unieke woontorens, met 3- en 4-kamerappartementen. Met de A12 als uitvalsweg, staat u binnen 20 minuten in Scheveningen of in centrum Den Haag. Daarnaast rijdt u binnen een half uur naar de luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Schiphol.

Voorzieningen in de buurt De toren wordt omringd door een ruim winkelaanbod en verschillende horecagelegenheden. Het openbaar vervoer ligt op een steenworp afstand van de appartementen. Voor ontspanning ligt Grote Dobbe op loopafstand.

Ook de benodigde voorzieningen voor uw dagelijkse (gezins)leven liggen op steenworp afstand van de appartementen; denk hierbij aan basisscholen en sportclubs.

Indeling appartement Het appartement bestaat uit 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers (type B 1-2) en bevindt zich op de 5e etage, aan de westkant van de toren. Het appartement wordt opgeleverd met een keuken en badkamer. Daarnaast is er voor iedere woning een externe berging beschikbaar.

Parkeren Onder het gebouw is een parkeergarage waar auto's veilig en overdekt geparkeerd kunnen worden. Deze parkeerplaatsen horen niet bij de appartementen en zijn via een externe makelaar te huren.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
254 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Nederlandlaan Zoetermeer

Extra informatie

Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 1.102 p/m
Beschikbaar per
Direct