Advertentie verwijderd

Appartement Frankensteeg in Zutphen

7201 KN Zutphen (Gelderland)

€475 Huurprijs p.m.
25 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Binnenkort te huur: een studio midden in het bruisende centrum van het historische Zutphen.

Deze woning is gelegen aan de Frankensteeg, midden in het centrum van het gezellige Zutphen. Zodra u de voordeur uitloopt staat u midden in het centrum en als u de Frankensteeg uitloopt komt u op de markt waar zich gezellige terrasjes bevinden en ook meerdere eetgelegenheden, zoals bistro's en verschillende (afhaal-)restaurants. De binnenstad kenmerkt zich door de vele historische panden welke Zutphen en zeer karakteristieke uitstraling geven. Door de centrale locatie zijn alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Het centraal station, van waaruit u snel in bijv. Arnhem of Deventer kunt zijn, ligt op enkele minuten lopen. Daarnaast zijn supermarkten en overige winkels ook alle te voet bereikbaar. Door de breedte van de steeg en de prachtige authentieke gevels is de Frankensteeg inmiddels tot een begrip binnen Zutphen is geworden.

Deze woning van ca 25m2 is gelegen op de 1e verdieping, verkeerd in goede staat en is voorzien van o. a vloerbedekking. Door het grote raam ter hoogte van de keuken, aan de achterzijde van het pand, komt aangenaam veel lichtinval binnen. U heeft vanuit de keuken een mooi uitzicht op de oude panden, achtertuinen en dakterrassen.

De woning is voorzien van:

Entree/hal. Woon/-slaapkamer. Badkamer voorzien van wastafel met spiegel, douche en toilet.

Huurprijs bedraagt per maand: Euro 600. - inclusief G/W/L en servicekosten. De borg bedraagt tweemaal de incl. maandhuur. Huurtoeslag is niet mogelijk. Naast bovenvermelde kosten dient eenmalig Euro 215. -- administratie/contractkosten te worden voldaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Frankensteeg Zutphen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 475 p/m
Beschikbaar per
Direct