Advertentie verwijderd

Appartement Ten Oeverstraat in Zwolle

8012 EW Zwolle (Overijssel)

€990 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
1957

Over deze woning

Per direct te huur!

Ruim appartement op fantastische locatie in Assendorp.

Assendorp is de populairste wijk van Zwolle, in Assendorp is de Ten Oeverstraat een begrip en bekend om onder meer de "zaagtandwoningen". Maar ook om deze ruime appartementen, waarvan wij u deze per direct te huur kunnen aanbieden.

De woning beschikt over drie slaapkamers, een ruime doorzon woonkamer, badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet en een gesloten keuken. Zowel keuken als woonkamer beschikken beide over een balkon.

Ook de ligging van de Ten Oeverstraat draagt bij aan de zeer geliefde status. Met aan één kant de gezellige wijk Assendorp, waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen en gezellige winkeltjes. Aan de andere kant vind je de rust van Park Wezenlanden, met uiteraard veel groen, waterpartijen, een gezellig paviljoen, een kinderboerderij, speeltuin en diverse speelveldjes. De binnenstad en het station zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar.

Vanaf het straatgerichte balkon kijk je, door de bomenpartij op het groen van het park, een fantastisch uitzicht waarvan u in Zwolle geen tweede zult vinden. Parkeren kan op eigen aangewezen terrein en op de begane grond is er tevens een fietsenberging waar vanuit u binnendoor toegang naar uw woning heeft.

Nog niet ingeschreven als woningzoekende bij ons?

Kijk op de site naar onze voorwaarden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Graag gaan wij dit appartement met u bezichtigen.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. B.V. Assendorperstraat 51 te Zwolle Tel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
210 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Ten Oeverstraat Zwolle

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 990 p/m
Beschikbaar per
Direct