Advertentie verwijderd

Appartement Langenholterweg in Zwolle

8021 CD Zwolle (Overijssel)

€895 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

LET OP!!!

Wij gaan dit prachtige appartement bezichtigen op maandag 9 september aan het einde van de middag. Wil jij hierbij zijn? En sta je ook ingeschreven? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Had u dit appartement ook willen huren? Schrijf je dan nu in! Wij hebben vaak soortgelijk aanbod in ons bestand. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Geheel onlangs gerenoveerd 3 kamer appartement op gewilde locatie in Zwolle. Alle gemakken van de binnenstad bevinden zich binnen handbereik, tevens zit er een grote Albert Heijn zit om de hoek. Het appartement bevindt zich op de 1ste etage. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een royale woonkamer met luxe keuken.

De Diezerpoort is een voormalige stadspoort (± 1475) in de stadsmuur van Zwolle, welke in 1828 en 1829 is gesloopt. Heden ten dage resteren hiervan enkel de contouren in het wegdek op de plek waar de poort ooit stond. Ook is de aanzet in de vorm van een ronding in de stadsmuur opgenomen. De poort stond op de plek waar de huidige Diezerstraat ophoudt. Op de poort stond een beeld van de schutspatroon van de stad: Sint Michaël. Dit beeld is bewaard gebleven en is nu te zien in de Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming.

Graag willen wij deze woning met u bezichtigen, neemt u contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor het maken van een afspraak! telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Met vriendelijke groet,

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. BV

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Langenholterweg Zwolle

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 895 p/m
Beschikbaar per
Direct