Advertentie verwijderd

Kamer Coetsstraat in Zwolle

8012 VB Zwolle (Overijssel)

€420 Huurprijs p.m.
21 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Ruime kamer in de gezellige wijk assendorp

maximale duur 6 maanden

situering de kamer bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond vloer, eerste en tweede etage . De kamer is gesitueerd op de tweede etage en is ca 22m2.

voorzieningen de kamer heeft een centrale verwarming en beschikt over een ruime inbouwkast. De keuken, badkamer, het toilet en dakterras worden gedeeld met vijf medebewoners.

locatie in de wijk assendorp heb je veel voorzieningen zoals een supermarkt, op loopafstand. Het centrum, station en windesheim zijn in 5 minuten te bereiken met de fiets. Het station en centrum zijn binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

huurperiode de maximale huurperiode bedraagt 6 maanden.

huurprijs en borg de huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

kandidaat voor deze kamer zijn we op zoek naar een student of tijdelijke huurder.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1900
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
21 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Coetsstraat Zwolle

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 420 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.