Advertentie verwijderd

Kamer Celestraat in Zwolle

8012 TV Zwolle (Overijssel)

€563 Huurprijs p.m.
30 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

RUIME KAMER IN ASSENDORP

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING In deze woonruimte bevinden zich meerdere kamers, te weten 4 stuks. Deze kamer is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand.

VOORZIENINGEN De voorzieningen zoals de keuken, badkamer, toilet en buitenruimte worden gedeeld met de medebewoners van het pand.

LOCATIE De ligging van de woning is ideaal, nabij het centrum, station en natuurlijk in het midden van de gezellige winkelstraat de Assendorperstraat. Hier bevinden zich talloze winkels en een supermarkt.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT Voor de kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegt te worden.

EXTRA Momenteel wordt de keuken verbeterd. Er wordt een andere kookplaat en afzuigkap geplaatst, evenals een vaatwasser. Saus voor het witten van de kamer wordt vergoed door de eigenaar.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Celestraat Zwolle

Extra informatie

Lift
In het centrum
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 563 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar