Advertentie verwijderd

Kamer Van Ittersumstraat in Zwolle

8012 TN Zwolle (Overijssel)

€510 Huurprijs p.m.
27 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

GROTE KAMER MET EIGEN KEUKEN EN APARTE SLAAPKAMER, GELEGEN IN DE WIJK ASSENDORP TE HUUR.

INTERESSE? U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

SITUERING Deze kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand. In dit pand bevinden zich meerdere kamers. Let op: Dit is een dameshuis!

VOORZIENINGEN De kamer beschikt over een eigen keukenblok en aparte slaapkamer. De douche en toilet worden gedeeld met de vrouwelijke medebewoners.

LOCATIE Deze woonruimte bevindt zich in de wijk Assendorp. Het station ligt op loopafstand en het centrum bereikt u binnen 5 minuten fietsen. Om de hoek treft u de Assendorperstraat. Hier bevinden zich ook diverse winkels en een supermarkt.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte is per 1 maart 2021 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Huurtoeslag aanvragen op deze woning is niet mogelijk.

KANDIDAAT Voor de kamer zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
27 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Ittersumstraat Zwolle

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 510 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar