Verhuurd

Appartement Gantel in Zwolle

8032 BR Zwolle (Overijssel)

€716 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Leuk 2-kamer appartement ca. 45-50 m2 gelegen op de begane grond van een voormalig woonhuis in de wijk AA-landen. Het appartement heeft een ruime achtertuin en is voorzien van eigen schuur.

Indeling Gezamenlijke entree en hal, entree eigen appartement, badkamer voorzien van douchehoek en toilet. Woonkeuken met keukenblok voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer op de achterzijde van het pand welke direct aansluiting heeft met de tuin (zuiden) d.m.v. openslaande deur. Een slaapkamer voorzien van vaste kast.

In de algemene ruimtes ook op de begane grond bevinden zich twee wasmachines voor gezamenlijk gebruik met de overige bewoners.

Het appartement is goed gesitueerd en ligt in een leuke wijk. De bereikbaarheid is zowel met auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend te noemen. Parkeren in de wijk is geen probleem.

Financieel Huurprijs: €716,- inclusief gas, water en elektra. Exclusief gemeentelijke heffingen. Waarborgsom: 1x de maandhuur

Bijzonderheden Het appartement is geschikt voor één persoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Domica Zwolle. Te bereiken op het telefoonnummer 038-4237670 of via zwolle@domica.nl

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Perceeloppervlakte
50 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Adres
Gantel Zwolle

Extra informatie

Tuin
Parkeerplaats
Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 716 p/m
Beschikbaar per
2 januari 2017