Verhuurd

Appartement Kamperstraat in Zwolle

8011 LJ Zwolle (Overijssel)

€1.250 Huurprijs p.m.
77 m²
3 kamers
2015

Over deze woning

Huurprijs € 1250,- pm servicekosten bedragen € 157,- pm + afvalstoffenheffing

Een mooie en rustige appartement in een monumentaal pand dat volledig werd gerenoveerd in 2015. Het appartement ligt in het middeleeuwse centrum, het hart van Zwolle.

De woning [77m2] is een van de twaalf in totaal in het gebouw. Het is gelegen op de eerste verdieping. Het plafond is versierd met de authentieke spanten. Het is een van de meest indrukwekkende eigenschappen. Deze combinatie van architectuur en moderne faciliteiten maakt uw verblijf nog aangenamer.

Er zijn twee slaapkamers. Een slaapkamer en een tweede die ook kan dienen als een werk / kantoorruimte. De woonkamer en keuken zijn verbonden binnen een ruimte met een uitzicht op een monumentaal pand aan de overkant van de straat en vanuit de keuken is er toegang tot een mooie loggia. De keuken is voorzien van een oven, koelkast, vaatwasser en een gasfornuis met vier branders. Er is een douche met toilet en een toilet dat wordt afgescheiden LG wasmachine / droger all in one Verwarmingssysteem Alles is nieuw!

Parkeervergunning is in Emmawijk Parking beschikbaar [u dient het aanvragen].

Aarzel niet en neem met mee contact op als u nog vragen hebt. Ik beheers de volgende talen: Engels, Frans, Nederlands.

A nice and calm apartment in a monumental building which was completely renovated in 2015. Situated in the medieval centrum, the heart of Zwolle.

The apartment [77m2] is one of twelve total in the building. It is located on the first floor. The ceiling is decorated with the authentic rafters. It is one of the most impressive characteristics. This combination of ancient architecture and modern facilities makes your stay more enjoyable.

There are two bedrooms. A master bedroom and a second one which can be also serve as a work/office space. The living room and kitchen are connected within one space with a view to a monumental building across the street and a from the kitchen there is access to a nice loggia. The kitchen is equipped with toaster, oven, refrigerator, dish washer and a gas stove with four burners. There is a shower with toilet and another toilet which is separated LG washer/dryer all in one Heating system Everything is new!

The apartment can be furnished if requested..

Parking permit is available in Emmawijk. A request has to be submitted in the town hall.

Please feel free to address me with any question you may have.

Speaking language: English, Français, Nederlands.

DE VERKOPER VAN DEZE WONING VOERT HET VERKOOPTRAJECT GEDEELTELIJK ZELF UIT. U kunt via onze eigen website contact opnemen met de verkoper voor het aanvragen van een bezichtiging.

The apartment can be rented for short stay. At least 30 nights. The price can be negotiable. The method of payment as well. You are invited to rent my property as all included [city tax and other service charge] or simply according to the rate mentioned.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
231 m³
Aantal kamers
3
Adres
Kamperstraat Zwolle

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
20 december 2016