Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Berg en Terblijt

  • Valkenburgerstraat

   6325 BP Berg en Terblijt (Berg)
   € 1.020 per maand
   • 56 m²
   • 3 kamers
   • Kaal
   Alleen bij ons
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Bekijk hier alle 1 huurwoningen in Berg en Terblijt gelegen in de provincie Limburg. In het aanbod van de stad Berg en Terblijt zijn de volgende woningtypen beschikbaar: appartement. De drie populairste straten zijn Valkenburgerstraat, Berg en Terblijt.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Berg en Terblijt?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Berg en Terblijt vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Berg en Terblijt mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Berg en Terblijt?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Berg en Terblijt. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Berg en Terblijt beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Berg en Terblijt.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Berg en Terblijt

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.