Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Bergambacht

  • P.J. Smitsstraat

   2861 AW Bergambacht (Bergambacht-Dorp)
   € 1.650 per maand
   • 96 m²
   • 3 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Bergambacht

  Huurwoningen is een bemiddelaar die huurders en verhuurders bij elkaar brengt. Een huis huren in Bergambacht? Kijk dan op Huurwoningen. Op onze website vindt u snel de huurwoning in Bergambacht door gebruik te maken van de filtercriteria. Heeft u de geschikte huurwoning in Bergambacht gevonden? Plan dan direct een bezichtiging.

  Bergambacht is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Er wonen ongeveer 9.800 mensen. Het dorp ligt in een rustige omgeving, maar u vindt er wel alle nodige voorzieningen. Zo zijn er winkels, supermarkten en restaurants in het dorp gevestigd. Bergambacht ligt in het natuurgebied Krimpenerwaard waar volop recreatiemogelijkheden zijn. Zo zijn er wandel- en fietsroutes in de omgeving uitgezet. Zoekt u huurwoningen in Bergambacht? Bekijk dan direct het aanbod hierboven.

  U bereikt Bergambacht met de auto via verschillende provinciale wegen. Er rijden ook bussen naar onder andere Gouda, waar zich ook een treinstation bevindt. Vind de geschikte huurwoning in Bergambacht door gebruik te maken van de filters. Geef hiermee bijvoorbeeld de maximale huurprijs of oppervlakte aan.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Bergambacht?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Bergambacht vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Bergambacht mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Bergambacht?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Bergambacht. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Bergambacht beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Bergambacht.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Bergambacht

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.