Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Boekel

  • Veenmos

   5427 HP Boekel (Verspreide huizen Arendnest-Zijp)
   € 1.050 per maand
   • 104 m²
   • 4 kamers
   • Kaal
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Bekijk hier alle 1 huurwoningen in Boekel gelegen in de provincie Noord-Brabant. In het aanbod van de stad Boekel zijn de volgende woningtypen beschikbaar: huis. De drie populairste straten zijn Veenmos, Boekel.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Boekel?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Boekel vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Boekel mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Boekel?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Boekel. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Boekel beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Boekel.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Boekel

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.