Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Breezand

  • Ceresplein

   1764 HD Breezand (Breezand (woonkern))
   € 950 per maand
   • 66 m²
   • 3 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Breezand

  Zoekt u huurwoningen in Breezand? Bekijk de aangeboden woningen op Huurwoningen en vind de huurwoning in Breezand die bij u past. Maak gebruik van de filtercriteria en vind snel een huis te huur die aan uw wensen voldoet. In Breezand vindt u verschillende type woningen, zoals eengezinswoningen en vrijstaande woningen. Een geschikte huurwoning vindt u op Huurwoningen!

  Breezand is een dorp in de kop van Noord-Holland. Het ligt vlakbij plaatsen als Den Helder en Julianadorp. Breezand is een niet al te grote plaats met ongeveer 3.300 inwoners. Er zijn en aantal voorzieningen en het dorp is een goede uitvalsbasis voor het beoefenen van watersporten. Breezand ligt in een omgeving met veel ruimte en rust. Is dit iets voor u? Bekijk dan eens de woningen die aangeboden worden. Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte huurwoning in Breezand!

  Breezand is te bereiken via verschillende regionale wegen. Bussen verbinden het dorp met omliggende dorpen en steden. Wilt u binnenkort huren in Breezand? Bekijk dan het aanbod huurwoningen in Breezand op Huurwoningen. Heeft u de geschikte woning gevonden? U kunt direct een bezichtiging plannen!

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Breezand?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Breezand vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Breezand mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Breezand?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Breezand. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Breezand beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Breezand.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Breezand

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.