Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Hendrik-Ido-Ambacht

  • De Heerlijkheid

   3344 BP Hendrik-Ido-Ambacht (Volgerlanden-West)
   € 1.595 per maand
   • 150 m²
   • 5 kamers
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Hendrik-Ido-Ambacht

  Op Huurwoningen vindt u een uitgebreid aanbod huurwoningen in Nederland. Huurwoningen is een bemiddelaar met als doel verhuurder en huurder bij elkaar brengen. Zoekt u een woning in Hendrik-Ido-Ambacht? Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp in de provincie Zuid-Holland. In het dorp staan zo'n 9.500 woningen en er wonen ongeveer 25.000 mensen. Hendrik-Ido-Ambacht ligt vlakbij grote steden als Rotterdam en Dordrecht.

  Hendrik-Ido-Ambacht is geen grote plaats, maar er is genoeg te ondernemen. Zo kunt u in een van de parken in het dorp uitstekend sporten en wandelen. Op het gebied van sport zijn er talloze mogelijkheden. Zo vindt u in het dorp veel verenigingen en een zwembad. In het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht vindt u een ruim aanbod aan winkels en gezellige restaurantjes. Er is ook een theater waar regelmatig toneel-, dans- en muziekvoorstellingen plaatsvinden.

  Het dorp Hendrik-Ido-Ambacht wordt omsloten door de autosnelwegen A15 en A16. In buurgemeente Zwijndrecht is een treinstation met uitstekende verbindingen naar onder andere Rotterdam en Breda. Verschillende buslijnen doen het dorp aan. Kijk hiernaast voor het complete aanbod van huurwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht. Door gebruik te maken van de filters, kunt u uw voorkeuren eenvoudig aangeven.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Hendrik-Ido-Ambacht?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Hendrik-Ido-Ambacht vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Hendrik-Ido-Ambacht mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Hendrik-Ido-Ambacht?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Hendrik-Ido-Ambacht beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Hendrik-Ido-Ambacht.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Hendrik-Ido-Ambacht

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.