Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Leerdam

  • Hoogstraat

   4141 BC Leerdam (Leerdam centrum zuid)
   € 1.199 per maand
   • 55 m²
   • 2 kamers
   • Gestoffeerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Leerdam

  Leerdam is een stad in de provincie Zuid-Holland. Wilt u in de toekomst in Leerdam gaan wonen en zoekt u naar een huurwoning? Dan kan Huurwoningen u helpen! Wij bieden u een compleet aanbod huurwoningen in Leerdam. Wij raden u aan gebruik te maken van de filtercriteria waarmee u uw woonwensen kunt aangeven.

  Het stadsleven van Leerdam is erg beïnvloedt door de glasindustrie. De Glasfabriek van de stad is internationaal bekend. Er zijn ook verschillende bezienswaardigheden in Leerdam, zoals het Glasmuseum en het Raadhuis. Verder kunt u er kanotochten over de Linge maken en prachtig wandelen en fietsen. In de stad vindt u een ruim aanbod winkels en horeca. Ook vinden er meerdere markten plaats. Huurwoningen in Leerdam vindt u op Huurwoningen.

  Leerdam beschikt over een treinstation aan de spoorlijn Gorinchem – Geldermalsen. Meerdere buslijnen doen de stad aan. Per auto bereikt u Leerdam via de autosnelwegen A2 en A27 en via meerdere regionale wegen. Zoekt u een huurwoning in Leerdam? Voer dan direct een zoekopdracht uit en maak gebruik van de zoekopties. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aangeven in welke prijsklasse u zoekt.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Leerdam?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Leerdam vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Leerdam mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Leerdam?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Leerdam. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Leerdam beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Leerdam.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Leerdam

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.