Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  2

  Huurwoningen Middenmeer

  • Dokter Hoogkamerlaan

   1775 EL Middenmeer (Middenmeer Centrum)
   € 1.450 per maand
   • 104 m²
   • 4 kamers
   • Gemeubileerd
  • Oester

   1775 JG Middenmeer (Middenmeer Kroonwaard, Schelpenwijk e.o.)
   € 1.500 per maand
   • 125 m²
   • 5 kamers
   • Gemeubileerd
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Middenmeer

  Zoekt u een huurwoning in Middenmeer? Op Huurwoningen vindt u een gevarieerd aanbod aan huurwoningen in Middenmeer. Voer nu direct een zoekopdracht uit en maak daarbij gebruik van de zoekopties. Zo kunt u onder meer aangeven hoeveel kamers u wilt en in welke prijsklasse u zoekt. Huurwoningen helpt u graag met uw zoektocht naar de juiste huurwoning!

  Middenmeer is een dorp met ongeveer 3.200 inwoners in de provincie Noord-Holland. Het ligt in de polder in een rustig gebied. Het is een vrij nieuwe plaats die vanaf 1932 opgebouwd is. Middenmeer ligt vlakbij de autosnelweg A7, hierdoor is de plaats per auto eenvoudig te bereiken. Het dorp heeft ook een haven voor beroeps- en pleziervaart. Bekijk het aanbod huurwoningen in Middenmeer direct op Huurwoningen. Met de filtercriteria kunt u aangeven naar wat voor soort woning u op zoekt bent.

  Bekijk op Huurwoningen het uitgebreide aanbod en vind een huurwoning in Middenmeer. Met behulp van de filters vindt u snel de huurwoning die aan uw eisen voldoet. Huurwoningen bemiddelt tussen huurders en verhuurders van huurwoningen in Middenmeer.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Middenmeer vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Middenmeer. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Middenmeer.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Middenmeer

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.