Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Sluis

  • Ridderstraat

   4524 BT Sluis (Sluis)
   € 925 per maand
   • 117 m²
   • 4 kamers
   • 1962
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Bekijk hier alle 1 huurwoningen in Sluis gelegen in de provincie Zeeland. In het aanbod van de stad Sluis zijn de volgende woningtypen beschikbaar: huis. De drie populairste straten zijn Ridderstraat, Sluis.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik per direct huren in Sluis?

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Sluis vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

  Is particulier huren in Sluis mogelijk?

  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

  Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Sluis?

  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Sluis. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

  Zijn er voor expats huurwoningen in Sluis beschikbaar?

  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Sluis.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Sluis

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.