5 woningen met een geweldig uitzicht

Een prachtig appartement is een droom, maar mooi uitzicht erbij is pas echt hemels! Je TV kun je in deze woningen wel de deur uit doen, want aan het uitzicht heb je genoeg. We hebben 5 woningen met een geweldig uitzicht voor je op een rij gezet ter inspiratie. Waar zie jij jezelf al uit het raam kijken?

Geweldig uitzicht over hartje Rotterdam

Wonen in het mooiste penthouse van Rotterdam? Dat kan nu op het Weena! Geniet binnen van een geweldig ruim appartement met buiten een fenomenaal uitzicht over de stad. Vanaf het balkon zie je Rotterdam op z’n best: van het ontwaken van de stad op een werkdag tot aan de stad van het bruisende nachtleven in het weekend. Zie jij jezelf al zitten in deze leuke hangstoel kijkend over het Hofplein?



Uitzicht over het bruisende Groningen

Uitzicht hebben over de meest bekende plekken van Groningen zoals: de Vismarkt, Martinitoren en het Groninger Forum? Dit mooie appartement is gelegen op de perfecte locatie. Door de grote dakramen ontstaat er veel lichtinval en daarnaast is dit appartement ook erg ruim. Geniet vanaf de twee dakterrassen van deze geweldige stad. Staat jouw glaasje wijn al klaar?



Het million dollar view appartement van Eindhoven

Een waar icoon in het stadshart van Eindhoven. Dit prachtige appartement heeft luxe en exclusiviteit op het gebied van wonen een geheel andere dimensie gegeven. Naast het vrije uitzicht over de gehele stad biedt dit appartement je een ervaring zoals geen ander. De woning beschikt over een panoramisch uitzicht met een open keuken waar je eindeloos kan genieten. Droom jij ook weg bij het zien van dit pareltje?



Heerlijk wonen aan het strand

Goals: dit luxe penthouse in Scheveningen van 273m2!Dit pareltje ligt op de zevende verdieping en heeft een 360° uitzicht vanaf het dakterras. Door de glazen wanden zit je hier al vroeg in de lente lekker buiten in de zon. En wil je na een tijdje wat anders dan alleen het dakterras? Dan wandel je in een paar minuten naar het strand.



Een New York beleving in Amsterdam

De Zuidas, een penthouse op de 22e verdieping en een heerlijk dakterras: de ingrediënten voor een ware New York beleving, maar dan gewoon in Amsterdam! Vanuit deze woning geniet je van een prachtig uitzicht over alle hoge woontorens en kantoren op de Amsterdamse Zuidas. Werken, wonen, winkelen en relaxen: hier wordt alles gecombineerd.



Lees ook: 5x de mooiste woningen in Maastricht

Gerelateerd nieuws

Lees ook