5x de mooiste eethoeken voor Pasen

Tijdens Pasen pakken we graag uit met mooi versierde tafels, gezellige lichtjes en prachtig servies. Een mooie eethoek mag daarin ook zeker niet ontbreken. Wij hebben de vijf mooiste eethoeken op huurwoningen.nl voor jou op een rijtje gezet!

High-end tafelen in Amsterdam

Dit luxe en volledig gemeubileerde appartement beschikt over een custom made open keuken met unieke Muji apparatuur. Wil jij met Pasen jouw gasten verrassen? Door de combinatie van unieke details en de prachtige huisstijl zal jouw paasontbijt/brunch onvergetelijk worden!



Gezellig samenkomen met Pasen

Pasen staat in het teken van gezelligheid en lekker eten, een leuke sfeer hoort daar ook bij. Dit luxe 20e eeuws herenhuis in Amsterdam bevat veel historische details. Elke kamer is voorzien van authentieke elementen. Na de gezellige brunch kan je lekker nagenieten in de mooie groene tuin van 50m2.



Lunchen in een open ruimte

Tijdens Pasen is het altijd gezellig en sfeervol. Deze ruime woonkamer is de ideale plek om een paasbrunche te organiseren. De ruimte heeft een prachtig hoog plafond en zichtbare spanten. Het is een plek voor iedereen!



Gezellig dineren met prachtig uitzicht over Amsterdam

Dit luxe appartement heeft een prachtig uitzicht over Amsterdam. Deze woonkamer is daarom ook de ideale plek om een gezellige paasbrunch te organiseren. De grote ramen zorgen voor mooi lichtinval wat zorgt voor een gezellige sfeer. De woning is centraal gelegen waardoor vele voorzieningen op loopafstand te bereiken zijn. Na de gezellige lunch zou je nog lekker kunnen wandelen langs Het Oosterdok en borrelen in de Skylounge Amsterdam.



Geniet van een sfeervol pasen aan deze eettafel

Alles start met een goede basis en dat is met pasen niet anders. Dit luxe penthouse is de ideale plek om samen met je geliefden te genieten van een heerlijke paasbrunch. Door de grote eettafel is er echt plek voor iedereen. Last minute paasinkopen doen? De Markthal is op loopafstand!



Lees ook: 5 x de mooiste dakterassen op huurwoningen.nl

Gerelateerd nieuws

Lees ook