don_keijzers

Appartement te huur gezocht Utrecht

€800 - €1500

Oproep geplaatst op 1 juni 2020 om 22:57

Beschrijving

Wij zijn Ruben en Don. Ruben is 25 jaar en net klaar met zijn studie Architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij is nu op zoek naar een baan bij een architectenbureau in de regio Utrecht. Don is 27 jaar en sinds begin 2019 afgestudeerd Werktuigbouwkundige (aan dezelfde universiteit) en heeft al gewerkt in de High Tech industrie in Eindhoven. Nu heeft hij een baan in de IT consultancy met standplaats Amsterdam. Voor deze baan zullen klanten in heel Nederland bezocht worden en ook daarom is Utrecht in een goede woonplek.

Wij houden van genieten van de zon, sporten in de buitenlucht, lekker koken en samen er op uit. Wij zijn te typeren als een sociaal en gezellig stel, met vrienden door heel Nederland. Ruben is Fries en heeft gestudeerd in Enschede. Don is geboren in Zeeland en heeft lang in Limburg gewoond. Vanuit Utrecht kunnen we gemakkelijker onze vrienden en familie bezoeken.

We kunnen per direct verhuizen en onze financiële is sterk genoeg door het loon van Don (2650 bruto per maand) en onze ouders die garant willen staan voor de huurprijs. In het najaar zal Ruben hoogstwaarschijnlijk ook een baan hebben gevonden.

We zoeken een woning op fietsafstand van het centrum en centraal station, met een balkon en minimaal drie kamers. Deze woning leek ons daarom erg geschikt. We kunnen niet wachten om deze stap samen te nemen en hopen dan ook deze te woning snel te kunnen betrekken.

Kenmerken

Plaats
Huren in Utrecht
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
3+ kamers
Type huis
Appartement huren
Bekijk aanbod
Appartement huren Utrecht

Kenmerken huurder

Voornaam:
Achternaam:

Aangeboden woningen