Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Opende

  • Centrumweg

   9865 BA Opende (Opende-West)
   € 250 per maand
   • 86 m²
   • 3 kamers
   • Kaal
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Bekijk hier alle 1 huurwoningen in Opende gelegen in de provincie Groningen. In het aanbod van de stad Opende zijn de volgende woningtypen beschikbaar: huis. De drie populairste straten zijn Centrumweg.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Opende vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Opende. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Opende.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Opende

  De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.