5 slaapkamers waar je (letterlijk) bij wegdroomt!

Hoe fijn is het om elke dag uitgerust wakker te worden in een prachtige slaapkamer? Heerlijk ontbijt op bed of ’s avonds lekker netflixen: in jouw droomslaapkamer is alles mogelijk. Wij hebben 5 slaapkamers op een rijtje gezet waar je letterlijk bij wegdroomt!

De klassieke slaapkamer

Houd jij niet van opvallende kleuren? Dan is deze prachtige slaapkamer iets voor jou. Omdat deze kamer lekker minimalistisch is, kan jij hier nog je eigen draai aan geven. De kamer kenmerkt zich door de openslaande deuren en hoge ramen. Wakker worden terwijl de zon door de shutters naar binnen schijnt: wie wil dat nou niet?



Wegdromen aan de Crooswijksesingel

Aan een van de mooiste singels van Rotterdam is dit mooie appartement gelegen. In deze ruime kamer met veel lichtinval creëer jij het perfecte wegdroom momentje. Ben je klaar met je drukke schema? Dan is dit de perfecte plek waar jij je kan terugtrekken na een lange dag. Niet te vergeten, de eyecatcher van deze mooie slaapkamer: het grote raam dat ervoor zorgt dat jij zicht hebt op de rest van dit prachtige appartement!



Luxueus genieten in deze slaapkamer

Is luxe meer jouw ding? En staat naast rust ook ontspanning op je verlanglijstje? Dan is deze slaapkamer voor jou gemaakt! Deze jacuzzi staat garant voor heerlijke avondjes genieten in een van de mooiste appartementen van Rotterdam. Als jij deze slaapkamer geweldig vindt, dan is de rest van dit appartement een ware droom. Het beschikt namelijk over een privé bioscoop en sauna.



Lekker wegdromen in een hemelbed

De perfecte slaapkamer begint natuurlijk bij het kiezen van het perfecte bed. En voor wie denkt dat een hemelbed ouderwets is: niets is minder waar! Dit hemelbed is in een modern jasje gestoken en daardoor weer helemaal terug van weggeweest. Je ligt in dit industriële hemelbed extra hoog en hebt daardoor ook mooi uitzicht op de straat. Zie jij jezelf hier al wakker worden?



Een Mezzanine als slaapkamer

In deze studio is de mezzanine (tussenvloer) gebruikt als slaapkamer. Vanaf je bed heb je perfect uitzicht over de woning en over de wijk. Hierboven slaap je extra lekker omdat je afgesloten bent van de rest van de omgeving. Een ideaal plekje om jouw rust te pakken!



Lees ook: De mooiste badkamers op Huurwoningen.nl

Gerelateerd nieuws

Lees ook