De mooiste badkamers op Huurwoningen.nl

De badkamer is het plekje in huis waar je lekker kan ontspannen en tot rust komt na een lange dag. Een prachtig vrijstaand bad of juist een ruime inloopdouche? Iedereen heeft andere voorkeuren als het gaat om relaxen. Wij hebben 5 de mooiste badkamers op een rijtje gezet. In welke zou jij willen wegdromen?

Geen ruzie meer in deze ruime badkamer

Als er een plek in huis is waar je volledig wilt ontspannen, dan is het de badkamer. Niet alleen een mooie inrichting, maar ook ruimte is hierbij een must. Of je nu wilt tandenpoetsen, jezelf wilt klaarmaken voor de dag of je volledige skin care routine wilt uitvoeren: voor deze grote spiegelwand sta je elkaar in ieder geval niet meer in de weg!



Creëer jouw eigen wellness dagje thuis nu het buiten de deur niet meer kan

Waarom wachten tot de spa- en wellnessfaciliteiten weer open gaan als je hetzelfde gevoel thuis kunt creëren? Dit luxe appartement in Rotterdam heeft hier de perfecte badkamer voor! De grijstinten, het hout en het marmer zorgen voor een warme sfeer en een luxe uitstraling. Naast de ruime inloopdouche heeft de badkamer ook een jacuzzi die het wellness gevoel helemaal afmaakt!



Heerlijk genieten van een regendouche in deze lichte badkamer.

In deze lichte badkamer begin je je dag meteen goed. Een heerlijk ruime douchecabine met regendouche waar je echt tot rust komt. Hoe fijn is de met LED-lampjes verlichte spiegel? Hierdoor mis je niets meer tijdens het aanbrengen van je make-up!



Creëer jouw eigen zen-moment in de badkamer

Een momentje voor jezelf, rust en een zen-plek staan vooral op dit moment bij iedereen hoog op het verlanglijstje. Even bijkomen na die lange (thuis)werkdag is dan ook een must. In deze badkamer geniet je met de deuren dicht van een echt momentje voor jezelf. Liever je favoriete Netflix serie kijken tijdens het badderen? Deuren open, televisie aan en bingewatchen maar!



Less is more

Wil je écht even ontspannen? Dan ben je in deze huurwoning aan het juiste adres! De badkamer is simpel en neutraal ingericht waardoor jij deze volledig naar eigen smaak kan inrichten. Maak het jouw eigen plekje door nog heerlijke geurkaarsen, planten en andere accessoires toe te voegen en het plaatje is compleet!



Lees ook: 5x de mooiste huurwoningen met een openhaard

Gerelateerd nieuws

Lees ook