5x Royaal wonen op Huurwoningen.nl

Vandaag is het weer zover: Koningsdag! We kijken ieder jaar maar al te graag mee in het leven van de royals. En hoewel we dezelfde levensstijl niet exact kunnen ervaren, hebben wij ter inspiratie 5 royale woningen voor jou uitgezocht die best in de buurt komen!

Het toppunt van de Amsterdamse grachtengordel

Wonen als een koning betekent wonen in luxe. Dat kan allemaal in dit mooie appartement aan de grachtengordel. Geniet van de verschillende voortreffelijke kenmerken die deze woning te bieden heeft. Modieuze meubels, een smaakvolle inrichting of unieke glas in lood ramen? Gelukkig hoef jij geen keuze te maken want dit appartement heeft het allemaal.



Royaal wonen aan de Keizersgracht

De naam verklapt het eigenlijk al….Dit appartement kan zo op het verlanglijstje van een ieder die zich wil wanen in koninklijke sferen. De verschillende eigentijdse meubels geven deze woning een prachtig karakter. Dus, ben jij op zoek naar een vorstelijke woning? Dit appartement aan de Keizersgracht voldoet dan aan jouw eisen.



Koninklijk genieten

Dit luxe appartement van 150m2 heeft alle elementen in huis om royaal te genieten. De woonkamer grenst aan de moderne keuken met een prachtig kookeiland. Deze ruimte is ideaal voor een gezellige high tea of om zelf lekker te ontspannen op de bank met een heerlijk snackje erbij!



Luxe wonen naast paleis Noordeinde

Ben jij zometeen buren met de koning? Dit luxe appartement ligt op loopafstand van het Noordeinde. Naast de geweldige locatie heeft dit appartement van 300m2 een fantastische keuken en een royaal dakterras. Vanuit de woonkamer heb je prachtig uitzicht over de Hofvijver. Met een beetje geluk vang je nog een glimp op van de koning zelf!



Superieur wonen op een toplocatie

Dit appartement beschikt over een smaakvolle inrichting, waar modern en klassiek samensmelten. Naast deze prachtige woonkamer beschikt deze woning over een royaal master-bedroom en een geweldige badkamer. Zie jij jezelf al hier wonen?



Lees ook: 5 woningen met een geweldig uitzicht

Gerelateerd nieuws

Lees ook