5x wonen aan de gracht

Het is een droom van velen: wonen aan een gracht! Nederland zit vol prachtige grachten, bruggetjes en singels. Hoe fantastisch is het als je woning uitkijkt op dit geweldig stukje Nederland? Wij hebben 5 mooie woningen op een rijtje gezet voor jou om te bewonderen.

Stijlvol aan de Keizersgracht

Wonen aan een van de Amsterdamse grachten: hoe bijzonder is dat? Aan de Keizersgracht - onderdeel van Amsterdams prachtige grachtengordel - vind je dit stijlvolle 2-kamer appartement van 62m2. Het pand kenmerkt zich door de grote woonruimte en toplocatie, namelijk midden in het centrum!

De beroemde Herengracht

Van de vier hoofdgrachten is de Herengracht van oudsher de rijkste en meest prestigieuze. Dat zie je dan ook zeker terug in dit ruime appartement van maar liefst 110m2. Het hoge plafond creëert extra veel ruimte en hier is goed op ingespeeld. Zo zie je een geweldige slaapvide die mooi aansluit bij deze knusse woonkamer. Een bonus: jouw buurvrouw kan zomaar wel eens de burgemeester van Amsterdam zijn! Femke Halsema woont namelijk ook aan deze prachtige gracht.

Wonen boven een historische bioscoop

Niet alleen in Amsterdam kun je gezellig wonen aan de gracht, in Utrecht is dit net zo goed mogelijk! Hier aan de Oudegracht is wonen een droom. Dit luxe en stijlvol ingerichte 3-kamer appartement van wel 137m2 zorgt ervoor dat er geen gebrek is aan ruimte. Je woont in het historische stadscentrum, dat betekent niet alleen een stukje geschiedenis maar ook veel gezelligheid. Daarnaast bevindt dit appartement zich op het voormalige terrein van Wolff Cinemas. De Wolff bioscoop Oudegracht was van 1909 tot 2016 in gebruik als bioscoop.

Een stukje Leidse geschiedenis

Aan de Herengracht in Leiden staan alleen maar historische panden die adembenemend mooi zijn. Elk huis ademt geschiedenis! Net als dit Rijksmonumentale 2-kamer appartement, bijzonder luxueus en volledig gemeubileerd. Deze straat bevindt zich midden in het centrum, maar er heerst toch een oase van rust. Zeg nou zelf, dit ziet er toch fantastisch uit?

Wonen aan de Crooswijksesingel

Dit is misschien een beetje valsspelen, maar in Rotterdam is dit prachtige 2-kamer appartement van maar liefst 81m2 nu beschikbaar. Aan een van de mooiste singels van Rotterdam zijn in een historisch schoolgebouw 27 nieuwe loft-appartementen gerealiseerd. De voormalige Koningin Wilhelminaschool stamt uit 1898 en begint nu aan zijn tweede leven! Ben jij klaar om dit appartement helemaal eigen te maken?

Gerelateerd nieuws

Lees ook