5x unieke woningen op huurwoningen.nl

Wonen in een voormalige kerk, fabriek of school? Uniek wonen is helemaal in! Hoe geweldig is het om te wonen in een appartement op een historische plek waar het karakter en de sfeer altijd bewaard blijven? Wij hebben vijf unieke woningen voor jou op een rijtje gezet.

Een ode aan het Handelsplein

Het karakteristieke pakhuis “De Vijf Werelddelen”, daterend uit 1879, was oorspronkelijk in gebruik voor op- en overslag van suiker, peper en nootmuskaat. Nu vind je hier industriële loftwoningen waarin het oorspronkelijke karakter van het pakhuis wordt uitgelicht. Deze mooie loft is afgewerkt met luxe materialen en is de perfecte combinatie tussen industrieel en modern. Alle ruimtes zijn ruim opgezet, wat zorgt voor een gave, open uitstraling. De woning ligt aan het vaarwater en kijkt uit op de Entrepothaven.



Wonen op grote hoogte in hartje Amsterdam

Dit bijzondere appartement uit 1663 vind je op de zolderverdieping van een prachtig grachtenpand. Ervaar het gevoel van een stad die aan je voeten ligt! Vanuit jouw appartement kijk je neer op het bruisende leven in hartje Amsterdam. De moderne afwerking met luxe materialen in combinatie met het historische karakter van de grote balken maken dit plaatje uniek.



Als een koning(in) in het koetshuis

Uniek wonen in de Betuwe op het eeuwenoude landgoed van Kasteel Ophemert, waar het koetshuis jouw nieuwe droomwoning kan worden! Het koetshuis heeft een sfeervolle en zeer royale woonkamer met rustiek balkenplafond en open haard. Ook de woning zelf is een lust voor het oog, voel jij je al royalty?



Sfeervol wonen tussen historische elementen

Op een geweldige locatie in Haarlem ligt de historische Elbakerk en jij kunt er wonen! De kerk is omgetoverd tot appartementencomplex en overal vind je elementen terug die je doen herinneren aan de kerk. Bovendien is dit specifieke appartement gebouwd op de plek waar het koor en het hoofdaltaar stonden. Nu heb je, dankzij de vele ramen rondom, 180 graden uitzicht over de stad!



Wonen in een gerenoveerd pand

Gebrek aan ruimte? Dat zal je in dit ruime appartement niet hebben! Dit unieke pand is gerenoveerd tot een modern appartement, hierbij is het prachtige plafond bewaard gebleven. Vanuit de woonkamer heb je mooi uitzicht over de binnenstad van Delft en de kerken tegenover het pand; hier is geen tv meer nodig!



Lees ook:5x de mooiste trappen als middelpunt van de woning

Gerelateerd nieuws

Lees ook