Bekijk de mooiste werk- en studeerplekken op Huurwoningen.nl!

Werken aan de keukentafel of college volgen vanuit je slaapkamer: door het coronavirus hebben velen er mee te maken. Thuiswerken is helemaal van deze tijd, maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Een fijne werk- of studeerplek is daarom een echte must. Wij hebben de vijf mooiste voor je op een rijtje gezet!

De georganiseerde werkplek

Rust, ruimte en eenvoud: dat vind je terug in deze kamer. De perfecte werkplek voor wie weinig afleiding kan gebruiken en focus wil houden. Pluspunt: niet alleen deze kamer is strak en minimalistisch ingericht. Deze stijl is in het hele appartement terug te vinden, waardoor er ook genoeg plekjes zijn om na een lange werkdag te ontspannen.



De gezellige werkplek

Mis jij het ook zo om gezellig op kantoor te zijn met collega’s? Dit appartement maakt thuiswerken helemaal leuk! Door de sfeervolle elementen is dit een bron van inspiratie en stimuleert dit ook je productiviteit. Heb jij al zin om hier aan de slag te gaan?



Modern en basic

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, en dat geldt natuurlijk helemaal voor je werkplek. En voor wie toch even wat anders wil is er een prachtig uitzicht over de Amsterdamse Zuidas. Het ideale plekje als je een drukke dag op de planning hebt staan!



De authentieke studeerkamer

Goals: deze authentieke werkkamer in huis. Er is hier ruimte voor al jouw spullen, een prachtig uitzicht, plek voor bezoek en een fijn plekje om af en toe even te ontspannen. Wat wil je nog meer?



Eric kuster geïnspireerde werkkamer

De donkere kleuren in deze kamer zorgen voor een stoere en zakelijke uitstraling. Op die manier ervaar je thuis echt dat kantoor gevoel!



Lees ook: 5x wonen aan de gracht

Gerelateerd nieuws

Lees ook