Prijs

    Aantal slaapkamers

    Oppervlakte

    Interieur

    1

    Huurwoningen Volendam

    • Kloosterbuurt

      1131 HB Volendam (Volendam-Oude kom)
      € 1.750 per maand
      • 105 m²
      • 3 kamers
      • Gestoffeerd
    • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

    Huurwoning Volendam

    Gaat u misschien een huis huren in Volendam en wilt u het aanbod bekijken? Zoek dan niet meer verder! Op Huurwoningen vindt u een up-to-date aanbod huurwoningen in Volendam. Met behulp van de filtercriteria kunt u onder andere aangeven in welke prijsklasse u zoekt of hoeveel kamers u wilt.

    Volendam is een dorp in de provincie Noord-Holland. Het dorp heeft 22.000 inwoners. Gedurende het jaar vinden er een aantal belangrijke evenementen in Volendam plaats. Ten eerste de kermis in september waar duizenden mensen op afkomen. Daarnaast het Volendammer Weekend in juni. Er worden dan traditionele ambachten getoond en de mensen lopen rond in klederdracht. Volendam is een populaire toeristische bestemming met veel bezienswaardigheden, zoals de typische huizen. Huurwoningen in Volendam vindt u op Huurwoningen.

    Volendam ligt aan het Markermeer, waardoor er veel mogelijkheden voor watersporters zijn. U bereikt de plaats met de auto via regionale wegen. Ook rijden er bussen naar onder andere Amsterdam. Bekijk nu direct het aanbod huurwoningen in Volendam en wellicht vindt u vandaag de woning die bij u past! Huren in Volendam begint hier!

    Veelgestelde vragen

    Kan ik per direct huren in Volendam?

    Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Volendam vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.

    Is particulier huren in Volendam mogelijk?

    De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.

    Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Volendam?

    Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Volendam. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.

    Zijn er voor expats huurwoningen in Volendam beschikbaar?

    Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Volendam.
    Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
    Jouw zoekopdracht
    • Volendam

    De afgelopen 5 dagen zijn er 1 nieuwe woning voor jouw zoekopdracht bij gekomen.