Prijs

  Aantal slaapkamers

  Oppervlakte

  Interieur

  1

  Huurwoningen Breskens

  • Boulevard

   4511 AA Breskens (Breskens)
   € 1.175 per maand
   • 84 m²
   • 3 kamers
   • 1968
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste huurwoningen?

  Huurwoning Breskens

  Breskens was voorheen verbonden met de rest van de provincie Zeeland met behulp van het autoveer en het voetveer. Deze veerdienst voer van Breskens naar Vlissingen, tegenwoordig bestaat alleen het voetveer nog nu de Westerscheldetunnel er is. Breskens dankt veel van zijn werkgelegenheid en welvaart aan de visserij en het toerisme in de zomer. Op zoek naar een huurwoning in Breskens? Dan moet u zeker even op deze site kijken. Hierop staat het meest actuele overzicht van huurwoningen in Breskens. Appartementen, eensgezinswoningen, seniorenwoning, de keuze is aan u!

  Veelgestelde vragen

  Informatie over de beschikbaarheid van de huurwoning in Breskens vindt u bij de advertentie van de desbetreffende woning. Hier kan de verhuurder aangeven of de huurwoning per direct beschikbaar is.
  De huurwoningen op onze site worden aangeboden door zowel particuliere verhuurders als makelaars. Met een premium account kun je zien of de woning wordt verhuurd door een verhuurder of via een makelaar.
  Door de filter in te stellen voor de maximale huurprijs kunt u heel eenvoudig zoeken naar goedkope huurwoningen in Breskens. De filters vind je in de filterbalk bovenaan de zoekpagina. Ook kunt u desgewenst de minimumprijs aangeven.
  Over het algemeen zijn huurwoningen op onze site ook geschikt voor expats. Natuurlijk is het altijd verstandig om contact op te nemen met de verhuurder van de woning om er zeker van te zijn dat de huur woning ook verhuurd kan worden aan een expat in Breskens.
  Ontvang direct het nieuwste aanbod en wees er als eerste bij!
  Jouw zoekopdracht
  • Breskens

  De afgelopen 5 dagen zijn er 0 nieuwe woningen voor jouw zoekopdracht bij gekomen.