5x prachtig wonen op een Amsterdamse zolderverdieping

De zolderverdieping is vaak niet de grootste ruimte en met een schuin dak lijkt het vaak lastig om hier wat moois van te maken. Toch kan je hier zeker wat leuks van maken door creatief te zijn in het inrichten. Wij hebben 5 woningen voor jou op een rijtje gezet ter inspiratie.

Kleurrijk wonen op zolder

Dit prachtige appartement bewijst dat wonen op een zolderverdieping alles behalve krap is of weinig mogelijkheden biedt. Dit 3-kamer appartement is kleurrijk en trendy ingericht wat zorgt voor een gezellige sfeer. Door de grote ramen heb je prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam. De perfecte plek om een middagje te borrelen of om even een wandeling te maken.



Bijzonder wonen in een kerk

Over uniek wonen op een zolderverdieping gesproken! Deze prachtige woning van 120m2 in de Jordaan kenmerkt zich door prachtige, gebrandschilderde ramen en ronde vormen. Die ronde vormen vind je overal terug en vallen vooral op in de slaapkamers en badkamer.



Authentieke houten balken

Zolders komen met veel onhandige hoeken die vaak ongebruikt blijven, bij dit appartement is dat niet het geval! Elke hoek van deze zolderverdieping wordt optimaal benut. De houten balken geven dit appartement een unieke uitstraling. Een rustieke zolderverdieping met authentieke details en genoeg ruimte: zie jij jezelf al hier vertoeven?



Zolderverdieping met oosters tintje

Dit paleisje bewijst dat wonen op een zolderverdieping zeker geen straf hoeft te zijn! Op de Geldersekade is deze zolderverdieping omgetoverd tot een geheel appartement, inclusief slaapvide. Vanuit je raam kijk je uit op de prachtige gracht. Houd jij van Oosterse vibes? Je bevindt je in deze woning midden in het Amsterdamse Chinatown.



Een oase aan licht

De rustige witte basis en oude verweerde look geven dit appartement een sfeervol, doorleefd karakter. Een waar pareltje, het licht dat door deze ramen binnenstroomt zorgt ervoor dat het er hier ieder moment van de dag anders uitziet!



Lees ook: Besparen op de inrichting van je nieuwe huurwoning? Huurwoningen.nl geeft tips!

Gerelateerd nieuws

Lees ook