Huurwoningen.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2023

Met trots mogen wij aankondigen dat Huurwoningen.nl is genomineerd voor ‘’Website van het Jaar 2023’’! Deze erkenning is een weerspiegeling van onze toewijding aan het leveren van een uitstekende online huurwoning ervaring voor onze gebruikers.

Verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse viering, een eerbetoon aan websites die uitblinken en een hoog niveau van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid bieden. De verkiezing bestaat uit verschillende categorieën. Huurwoningen.nl is genomineerd binnen de categorie ‘Huisvesting’. Tot en met 20 oktober kan je binnen deze categorie stemmen op Huurwoningen.nl. Op 21 oktober sluiten de stembussen, en wordt er een winnaar gekozen uit meer dan 400 genomineerde websites. De Awardshow vindt plaats op 23 november 2023 in Circa Amsterdam.

Website van het Jaar

De nominatie voor Website van het Jaar zien wij als een grote eer. Met inspanning bieden wij een platform waar huurders en verhuurders naadloos met elkaar kunnen verbinden. We zijn er trots op dat we een belangrijke rol spelen in het vergemakkelijken van de zoektocht naar de perfecte woning en ondersteunen graag onze gebruikers bij elke stap van hun reis.

Jouw stem telt!

Om deze titel binnen te halen, hebben wij jouw stem nodig. Via de website van Website van het Jaar kan je een stem uitbrengen. Jouw stem is belangrijk en helpt ons om de eer te behalen. Je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen! Help jij ons mee?

Wij willen al onze gebruikers bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen. Wij kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten om het proces dat de huurder en verhuurder afleggen zo moeiteloos mogelijk te maken. Samen kunnen we de titel binnenhalen!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de huurmarkt? Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn!

Gerelateerd nieuws

Lees ook