Eva Dijksman

Appartement gezocht voor twee theatermakers

€500 - €900

Oproep geplaatst op 26 mei 2020 om 14:42

Beschrijving

Op 1 juli moeten wij ons huis uit en zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe woning!

Wij zijn Eva en Jordi. Beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in 2018 en 2017. Eva is werkzaam als theatervormgever. In die hoedanigheid ontwerpt, bouwt en maakt zij decors en kostuums. Zij werkt(e) onder andere bij The Young Ones, De Vrijstaat, De PeerGrouP en Theaterfirma LINEA REKTA. Daarnaast werkt Eva in de horeca.

Jordi is theaterregisseur en werkt(e) onder andere bij Theatergezelschap Vis à Vis, The Young Ones, De Toneelmakerij, Studio MAPA, MBO Toneelschool Arnhem, Buitenkunst en Theaterfirma LINEA REKTA. Tevens is hij artistiek leider van het Zwolse gezelschap Theaterfirma LINEA REKTA. Ook regisseerde Jordi in 2016 de Grote Parade voor Koningsdag Zwolle, in opdracht van Gemeente Zwolle.

We zijn op zoek naar een woonruimte van minimaal 35m2, met een aparte slaapkamer. We werken beide veel (digitaal) vanuit huis. Daarnaast hebben wij nog een rustige rode kater van 5 jaar die binnen blijft. We zijn zeer flexibel en staan voor veel dingen open. Heb je iets waarvan je denkt dat het bij ons past? Laat het ons weten. Het zou fijn zijn om iets te vinden in deze onzekere crisistijden. Met vriendelijke groet, Eva en Jordi

Kenmerken

Plaats
Huren in Zwolle
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
1+ kamer
Type bouw
Bestaande bouw
Type huis
Appartement huren
Bekijk aanbod
Appartement huren Zwolle

Kenmerken huurder

Voornaam:
Eva
Achternaam:
Dijksman

Aangeboden woningen