Sociale huurwoningen

Sociale huurwoningen zijn goedkope huurwoningen voor mensen die niet over genoeg financiële middelen beschikken om een woning te huren in de vrije sector. Deze woningen zijn meestal eigendom van een woningcorporatie. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo mag bijvoorbeeld je inkomen niet te hoog zijn.

Wachtlijsten

Grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht hebben lange wachtlijsten voor sociale huurwoningen. De huur van een sociale huurwoning mag niet hoger zijn dan de sociale huurgrens. In 2016 ligt deze grens op 710,68 euro. Dit bedrag betreft kale huur (en dus geen huur inclusief servicekosten).

Sociale huur

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning dien je je in te schrijven bij de gemeente die bepaalt hoe de woningen worden verdeeld. Ook heb je een huisvestingsvergunning nodig. Deze kan je verkrijgen bij de desbetreffende gemeente. De corporatie die de woning verhuurt, kan eisen stellen aan je minimale inkomen en gezinsgrootte. Verder mag je inkomen niet te hoog zijn. Woningcorporaties moeten jaarlijks minimaal 80 procent van de vrijkomende sociale huurwoningen toewijzen aan huishoudens met een inkomen van maximaal 35.739 euro (2016). Hoogstens 10 procent mogen ze toewijzen aan huishoudens met een inkomen tussen de 35.739 en 39.874 euro. De overige 10 procent mag door woningcorporaties vrij worden toegewezen toewijzen. Hierbij dienen ze wel voorrang te geven aan kwetsbare huishoudens, oftewel mensen die extra dringend op woonruimte wachten (bijvoorbeeld om medische redenen of vanwege hun eigen veiligheid).

Veelgestelde vragen over sociale huurwoningen:

We hebben enkele veelgestelde vragen over sociale huurwoningen voor je op een rijtje gezet, met de bijbehorende antwoorden.

 • Wat zijn sociale huurwoningen?

  Sociale huurwoningen zijn huurwoningen met een maximale huurprijs van 710,68 euro per maand (2016) en zijn bedoeld voor mensen met een laag of middeninkomen. De sociale huurwoningen worden doorgaans verhuurd door woningcorporaties en woningbouwverenigingen.

 • Wat is het verschil tussen sociale huur en vrije sector huur?

  Bij sociale huur geldt een maximale huurprijs van 710,68 euro; alle huurwoningen met hogere huurprijzen vallen onder de vrije sector.

 • Wat is de maximale huurprijs voor een sociale huurwoning?

  In 2015 bedraagt de maximale huurprijs voor een sociale huurwoning 710,68 euro per maand.

 • Kom ik altijd in aanmerking voor een sociale huurwoning?

  Nee, aan het huren van een sociale huurwoning zijn voorwaarden verbonden. Zo mag je inkomen niet te hoog zijn, moet je ingeschreven zijn bij de gemeente van de desbetreffende huurwoning en bij een organisatie in die gemeente die sociale huurwoningen verhuurt.

Tags:

Reacties (35)

Schrijf een reactie

Je reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. Alle inzendingen dienen correct, bondig, professioneel en beschaafd te zijn. Niet ter zake doende, commerciële of kwetsende bijdragen worden verwijderd. E-mail adressen worden veilig opgeslagen, zodat ze niet vindbaar zijn voor spam-robots. IP-nummers worden gelogd, maar niet gepubliceerd.
W Beekmans
16 april 2015 om 13:50

De grens van sociale huurgrens is nu gesteld op € 710,68 max.

Indien je na de maximale huur verhoging van 5% op € 717,47 komt bij een woningbouwvereniging, valt je woning dan nog onder sociale huurwoning of vrije sector?

irina
22 juni 2015 om 18:00

Ik woon in een huurwoning. Mijn huur is 735 Euro.ik heb deze woning met urgentie gekregen, dus kon niet weigeren. Heb wel huursubsidie, nu wil ik ruilen met iemand, en dan wordt de huur. 750,37. Dus geen subsidie mogelijk. Mag dit?? De sociale huur mag toch niet hoger zijn dan. 710?Hoe zit dat?Groetjes, Irina

Mena
20 augustus 2015 om 14:56

Ik maak mij iedere weer laaiend over het feit dat er sociale woningen zijn. Weet men dan niet dat een uitkering maar 9oo euro per maand is, waar je buiten de huur ook nog andere lasten heb?
Het is toch waanzin om heel je inkomen aan huur te moeten geven?
Waar moet je dan nog van leven?
Ik kan dit niet begrijpen, dat woningbouw zo duur moet zijn.
Gezien er een half miljoen mensen onder het minimum leven.
Hopelijk draag ik mijn steentje bij door dit kenbaar te maken.
Wie volgt?
groetjes,

t.k
27 augustus 2015 om 11:59

Halo,

Ik heb een sociale huurwoning aangeboden gekregen en geaccepteerd. Ik woon er met mijn man en zus.

Mijn zus wilt volgend jaar alweer weg omdat ze van plan is om te trouwen.
Ze was destijds meeverhuisd als meeverhuizend persoon.
Nu is ons inkomen dus inkomen van mij en mijn man niet meer tussen de 26 en 34 duizend.. kan de woningcorporatie ons uit huis zetten?

Be
2 september 2015 om 15:48

Mijn vrouw en ik gaan uit elkaar.
De kinderen zullen bij mij blijven. Omdat wij graag willen dat de kinderen eenvoudig naar mijn ex-vrouw kunnen maar bij ons in de buurt geen huurwoningen in de sociale sector zijn, wil ik een woning kopen welke ik aan haar verhuur. De woninghuur zal volgens het puntensysteem huurwoning van de rijksoverheid bepaald worden zodat zij in aanmerking komt voor huurtoeslag.
Kan een constructie op deze manier of gaat de verdeling van huurwoningen in de sociale sector altijd via de gemeente?

ilse
7 april 2016 om 08:51

Als je nog uitkering hebt, heb je recht op 'n sociale huurwoning.
Ik betaal €351,-.
Mij is verteld dat de huren vd flats waar ik in woon niet boven €418,- komen.
Nu heb ik nieuwe buurtjes, die betalen €598,- voor 't zelfde flatje!!
Vind dit bizar!
Ik heb gebeld met wbv, zij zeggen dat 't met punten te maken heeft.
En zeiden ze, hij krijgt subsidie, hoezo?
Die subsidie was niet nodig geweest.
Weet iemand hoe dat werkt met die punten?

E Veldhuis (alleenstaand)
23 april 2016 om 10:14

Heb belangstelling getoond voor een appartement in een flatgebouw. Kale huur ca. € 599,== per maand. Door de Belastingdienst vastgesteld jaarinkomen over 2014 was 22.037. Grens voor toewijzing was in dit geval 22.100.(Alleenstaand) Dus ONDER de grens. Wat doet de woningverenigng nu? Zonder mijn medeweten indexeren ze mijn inkomen over 2014 met 1,06 % zodat ik ongeveer 170€ boven de grens zit Resultaat...NIET toegewezen en dat voor € 170 meer OP JAARBASIS...Mijn vraag is: Had hier niet een of andere vorm van Coulance kunnen plaatsvinden? Je praat dan over een te hoog inkomen PER MAAND van € 14. Ik mag toch gevoegelijk aannemen dat in dit geval geen sprake is van "Scheefwonen"?

Patricia
27 april 2016 om 19:20

De grens van sociale huurgrens is nu gesteld op € 710,68 max.

Indien je na de maximale huur verhoging van 4,6% op € 717,11 komt bij een woningbouwvereniging, valt je woning dan nog onder sociale huurwoning en kan er bezwaar worden gemaakt om het feit dat wij nu boven de maximale huurprijs zitten?

Ans
15 mei 2016 om 07:42

Wij hebben gereageerd op een sociale huurwoning. Nu vragen zij een IB60 van 2014. In 2014 was mijn partner werkloos en ik kreeg een studiefinanciering van €1200,- (incl. Partnertoeslag). Wel staat er op mijn IB60 dat ik in 2014 €1000,- heb verdiend, aangezien ik betaalde stage had gelopen (€250,- vergoeding per maand x 4 maanden). Mogen ze ons afwijzen, omdat een studiefinanciering niet mee wordt gerekend als inkomen en mijn stagevergoeding weer te weinig is en omdat mijn partner de hoofdhuurder is met €0,- inkomen?

Het zal erg fijn zijn als er iemand is die dit kan beantwoorden

T
12 juli 2016 om 21:14

ik weet echt niet hoe ik aan een sociale huurwoning moet komen. ik verdien niet genoeg om een gewone huurwoning te krijgen en mijn vrouw mag niet in nederland werken (amerikaans).

ik weet niet welke stappen ik moet nemen om een sociale huurwoning te krijgen.

op huurwoningen.nl staat er dat ik een huisvestingsvergunning moet aanvragen bij de gemeente waar ik woon en ook een verklaring, maar de gemeente zegt (je woont op dit adres.., wat van mijn ouders is)..

zou iemand mij kunnen vertellen wat ik moet doen om een sociale huurwoning te krijgen? want woonnethaaglanden is geen optie omdat er teveel mensen zijn die een urgentie/lokale voorrang hebben of ze staan al 8 jaar op die wachtlijst (ikzelf sta er pas 2 jaar op). mijn dank is groot!!!

Django
12 juli 2016 om 23:44

Ik woon in een sociale huurwoningen en betaal nu 695 euro nu wil de woningbouw vereniging gaan renoveren en zeggen dat er een huurverhoging aankomt mogen ze dan boven de grens van 710 euro verhogen ?

ED
27 juli 2016 om 18:03

Verhogingen zijn afgelopen jaren belachelijk geweest. Tien jaar terug in een sociale huurwoning gekomen voor 423 en door alle indexeringen en verhogingen betaal ik nu 579. Een derde erbij waar ik nagenoeg nog hetzelfde loon heb als toen de crisis 9 jaar terug begon. Ik kwam toen mooi rond, nu moet ik alle eindjes aan elkaar knopen en soms rekeningen vooruit schuiven. Er zit weinig sociaal aan een sociale huurwoning.

I.S. Geernaert - van Straten
11 september 2016 om 08:59

En ver nichtje komt binnenkort af studeren in Leiden; haar thesis zal gaan over het tegengaan van ontbossing op Kalimantan, waar ze geboren en getogen is. Ze is bijna 35, getrouwd en moeder van 2. Omdat ze Indonesische is en lector aan de universiteit van Palangka Raya is, betaalt de Indonesische overheid haar studie en zorgt voor haar inkomen. Dat wordt iets meer dan €800,=. Ze komt niet "eventjes", dus neemt ze haar kinderen en voorlopig haar moeder mee. Haar echtgenoot kan pas eind december komen.
Komt zij in aanmerking voor een woning in de sociale sector? Haar moeder heeft geen inkomen.

Richard
15 oktober 2016 om 18:05

De sociale huurgrens ligt op €710,68 kale huur. Echter telt de belastingdienst voor de vaststelling van de huurtoeslag de servicekosten bij de huur op. Hoe zit dit?

Kale huur is €708 de servicekosten €18, samen €726 = €16 teveel om in aanmerking te komen voor huurtoeslag. Hoe kan dit dan een sociale huurwoning zijn?

Aggie
18 oktober 2016 om 10:02

Ik lees nergens hoeveel vermogen je op de bank mag hebben staan om voor een sociale huurwoning in aanmerking te kunnen komen?
Het kan toch niet zo zijn dat men een groot vermogen op de bank heeft staan en toch in een sociale huurwoning kan wonen.

Maarten
2 november 2016 om 13:22

Hoe kom ik in hemelsnaam aan een dak boven mijn hoofd. Het is een grabbelbak met grote ellende. Je schrijft je ergens in waar je een huis zou willen kunnen vinden. Dat dekkingsgebied is zeer beperkt, maar je betaald er wel voor. Wil je in meer gebieden zoeken, betaal je meer. En je betaald dan dus voor niks, want er is echt geen huis te vinden, dus ik blijf maar op straat leven. Er is bv. in de regio Gooi en Vechtstreek via Woningnet wekelijks een aanbod van zo'n 5 á 10 woningen. Dan zijn er steeds na enkele ogenblikken al 385 reacties per huis binnen. Mijn slagingskans geeft weer dat ik op positie 384 sta. Dus in de tussentijd kan ik wachten en geen kant op. Wanneer word hier overheidshalve eens iets aan gedaan?! Toegevoegde info is dat ik helaas arbeidsongeschikt ben en dus geen topinkomen heb maar een WIA uitkering. Nadeel is dan dat je daarmee niet in aanmerking komt voor een huurhuis in de vrije sector en een hypotheek kun je ook over blijven dromen, want die krijg je toch niet.

Linda
25 november 2016 om 10:23

Ik heb een vraag.. Ik ben al een enige tijd op zoek naar een woning. Ik verdien teveel om in een apartement te mogen maar om in aanmerking te komen voor een eengezinswoning moet ik 2 personen hebben om bij me in te trekken. Voor de vrije sector verdien ik weer te weinig. Hoe kan dat? En waarom wordt ik verplicht om of in een 2 kamer appartement te zitten (wat dus ook niet lukt) of snel een partner te vinden en een gezin te stichten.
Mvg Linda

V. Dikkeboom
14 december 2016 om 10:26

Ik bewoon een sociale huurappartement. Bij tekenen van het huurcontract was ik verplicht een garage bij te huur. De huur is nu dan ook € 758,-- dus boven de sociale huurgrens. Mag deze koppelverhuur garage bij sociale woningen?

Caroline
25 december 2016 om 02:59

Ik deel iets met je !!! Er is een grote vreugde in mijn hart dat ik wil delen met iedereen. Mijn naam is Caroline Webb. Ik had een misverstand met mijn minnaar van vorig jaar, wat leidde me te breken en hij wilde nooit mijn stem weer te horen. Hij zag een mooie vrouw, vond hij nog mooier dan ik, maar naarmate de tijd verstreek ontmoette ik. god baalam Hij is een geweldige spellcaster (sjamaan). Ik nam contact op via e-mail en legde alles. Hij zei dat ik niet bang, dat mijn geliefde terug zal komen om me te bedelen op zijn knieën om vergiffenis goederenvervoerder 24 hours.my grootste vreugde nu dat hij eigenlijk kwam terug naar mij en smeekte op zijn knieën om vergiffenis en vandaag zijn we blij. Heb je een probleem? Zorgen niet meer, omdat god baalam DUURZAME spell oplossing voor het probleem kunnen bieden.:
Als u wilt dat uw ex terug
Te worden bevorderd in het werk plaats.
Als u wilt worden genezen van HIV, kanker en andere ziekten.
Je rijk wilt worden.
U wilt dat uw man / vrouw.
Als u financiële hulp nodig.
Recover u opgelicht of verloren geld terug.
Als u wilt uw echtscheiding of scheenbeen te stoppen.
Zwangerschap verwekk spellen voor de baby
als je wilt aan de winnaar van de rechtszak onrustige carrière.
god baalam contact via e-mail: godbaalam@hotmail.com

deceuninck S.
30 december 2016 om 17:08

kan ik als belg in aanmerking komen om een sociale woning te huren in Nederland ? Anders voldoe ik wel aan de voorwaarden, hier in België huur ik ook via de sociale woningsfonds.

Soraya
18 januari 2017 om 16:29

Mijn vraag is of je op elke moment je huis kan opzeggen of zit je vast aan een jaar contract???

J. Veldhuis
24 januari 2017 om 17:22

Is een huurwoning van een commerciële verhuurder met een maandlast kleiner dan € 710,68 ook een sociale woning?

maria
26 januari 2017 om 18:08

am over wielen van wat dr Goko voor mij deed hij bracht mijn liefde die mij verlaten voor 8months zonder voorafgaande kennisgeving, heb ik al op zoek naar oplossing over hoe om hem terug naar mijn leven weer krijg, want ik hou van hem met heel mijn hart, ik kon hem niet vervangen met iedereen, tot op een dag zag ik zo veel goede getuigenis over deze liefde arts toen ik zag een dame het geven van dank aan dr Goko en praten over hoe hij haar hielp te herstellen haar minnaar terug was ik zo geschokt dat ik kon het niet geloven, want ik had nooit gedacht dat er mensen zijn die weer kunnen herstellen verloren minnaar, dat was hoe ik besloten om hem te contacteren omdat ik mijn geliefde echt rug nodig hebben, toen ik hem contacteerden ik vertelde hem alles en hij vertelde me geen zorgen te maken dat mijn geliefde zal zeker terug naar mij binnen 2 dagen in het begin kon ik niet geloven omdat ik zat te denken hoe kan iemand, die me verlaten voor 8months terug te komen binnen 2 dagen, dus besloot ik om naar te kijken en te zien, ongelooflijk binnen de komende 2 dagen hoorde ik een telefoontje van onbekend aantal dus heb ik besloten om de oproep van de volgende wat ik hoorde was mijn liefdes stem die hij smeekte en bedelen me aan de telefoon dat ik hem zou vergeven dat ik alles wat er gebeurd zou vergeten dat hij niet wist wat over hem kwam halen , beloofde hij niet om me te verlaten om welke reden dan ook, dat hij echt spijt van wat hij deed was, ik was zo verbaasd omdat ik nooit geloofd dat dit kon gebeuren, dat was hoe ik aanvaard zijn excuses en de volgende morgen kwam hij naar mijn huis en nog steeds pleiten voor mij om hem te vergeven ik vertelde hem dat alles in orde is dat ik hem vergeven, dat was hoe we weer begonnen en nu zijn we getrouwd, heb ik beloofd om nooit stoppen waarderen Dr Goko door commentaar mijn ervaring met hem. heel erg bedankt meneer. Als je alle uitdagingen in je relatie of huwelijk contact met hem dat hij helpen wij u ok. Dr.gokosspiritualcaster@gmail .com whatsapp hem +2348056398964.

Anna
29 januari 2017 om 17:28

Het is een lachertje aan het worden. Hier in West Friesland kun je niet meer reageren op een sociale huurwoning. Terwijl wij zien dat er huizen/appartementen leegstaan.Onze dochter van 24 wacht al 4 jaar maar kan niet kopen door te laag inkomen.De naam van onze gemeente zal ik niet noemen maar dit is om misselijk van te worden. Groeten van een zeer boze mama.

Zoeker65
6 februari 2017 om 21:09

Wat een ellende.
Heb een zoon in een woongroep die volgens de instantie zelfstandig kan wonen.
Hij heeft geen inkomen !!! Hoezo zelfstandig .... En het geld heb ik niet groeiend op m'n rug. Thuiswonen lukt niet. Is niet voor niets uitwonend....
Een huurwoning komt hij niet eens voor in aanmerking ('is voor gezin').
Een flatje/appartement dus maar. 40-60 m2 met een huur van 600-700 euro.
Plus 40 euro servicekosten (die belastingdienst dus gewoon er bij optelt....).
Omgerekend, laat t meezitten..., een kale huur die hoger uitvalt dan 414,02 en dus boven de grens waaronder je in aanmerking komt voor ongeveer 187 euro huursubsidie.
Het heet toch sociale huurwoningen waarin men moet worden geholpen ?
Waar is de 'hulp' voor deze hulpbehoevende?
En ga je bellen voor hulp moet je toch veel zaken erg goed onthouden om een en ander op een rijtje te krijgen. En dan loop je tegen de muur van de 'hulp' die men wil bieden, maar niet mag bieden;
Stichting MEE hielp ons voorheen altijd goed. Maar wordt nu niet meer betaald door overheid (mijn belastingcenten), maar door WMO gemeente (nog steeds mijn belastingcenten). Maar laat die gemeente nu net niet stichting MEE in willen huren. Keuze is voor 'algemeen' sociaal werk....
Heel de voorgeschiedenis en riedel, doopceel enzovoorts weer herhalen. En vrij nemen, en reizen... naast de onzekerheid of en wanneer alles voor je is uitgezocht....
Je hebt nog n korte tijd voor je kind op straat komt ipv in een 'sociale' huurwoning. Hoe redt hij (en wij) dat?
Teveel regels in Nederland.
Jongens, kunnen we het weer simpel maken en simpel houden.....

Denisa Legius
14 februari 2017 om 10:28

Ik zou graag willen weten in hoeveel Gemeenten mag ik ingeschreven zijn?

Bedankt.

M teunisse
2 maart 2017 om 17:00

Waarom kun je nergens ontdekken hoe hoog/laag je inkomsten moeten/mogen zijn voor sociale woningbouw, ik heb een ww-uitkering en die stopt per november dan ga ik de bijstand in dus moet ik ergens wonen.
Dus hoe hoog moet mijn inkomen nu zijn?

Selly
4 maart 2017 om 23:42

Hello! Ik kom uit Roemenië en ik ben getrouwd. Ik woonde in een huis particulier gehuurd en betaalde € 1.135 met alle kosten. Niet veel leek maandsalaris was € 3.000. Op een dag de eigenaar contact met ons en vertelde ons dat er in de drie maanden moet deaorece huis bevrijden verkocht het huis van een vrouw van Nederlandse afkomst. Ik ging naar alle agentschappen in ons gebied en niemand binnen zes maanden kregen we een huis aangeboden omdat we zijn Roemenen en salaris te laag. Ik al gezegd dat het salaris van € 3000 schoon en we hadden de aanbeveling van de eigenaar fostu want we zijn goede mensen en het huis was goed verzorgd en dat we niet hebben gecreëerd problemen en was het geld tot nu toe. We hebben altijd getroffen door deze vraag: zijn Roemeense en kunnen we niet accepteren voor een verblijf in ons huis. Nu ben ik zes maanden zwanger van een tweeling en ik ging naar het stadhuis om hulp te vragen voor sociale huisvesting. Ik was en ik vertelde hen waarom we zijn thuis, hebben we het bewijs dat we zijn ingeschreven op vijf bureaus en er met ons gebeurt maandelijks inschrijvingsgeld om ons een huis gegeven en we weigeren en hier kregen we te horen te wachten. Nu woonachtig in een vakantiehuisje waar ik kan registreren op het stadhuis en in twee maanden moest ik verhuizen deaorece je hebt of buitenlandse toeristen. Mijn vraag is: waar is de eerlijkheid Nederlandse staat? 2015 zijn nieuw werk, belasting betalen, betalen voor de auto, maar ik ben het werken tot zeven maanden zwanger, niet thuis te blijven op geld voor iedereen. Het maakt me razend om te weten dat ik de som van € 1.135 per jaar zou kunnen betalen en betaal pas huren hier € 1.000 plus onkosten, en agentschappen vertellen me dat ik ben niet de behoeften van de eigenaars. Sorry voor de roman deed. Maar ik schrijf met woede en wanhoop. Ik heb 3 maanden je geboren, wat te doen? Ik kan alleen maar mijn ontslag en weer terug in mijn land. Ik heb twee kleine kinderen kan niet blijven in de open lucht. Een mooie dag!

Selly
4 maart 2017 om 23:50

Hello! I'm from Romania and I am married. I lived in a house rented privately and paid 1135 euros with all expenses. Not much seemed as monthly salary was 3,000 euros. One day the owner contacted us and told us that in three months must liberate sold the house because the house of a woman of Dutch origin. I went to all agencies in our area and none within six months we were offered a house because we are Romanians and salary too low. I mention that the salary of 3000 euros clean and we had the recommendation of the owner fostu as we are good people and the house was well cared for and that we have not created problems and was money to date. We have always struck by this question: are Romanian and we can not accept to stay in our house. Now I am six months pregnant with twins and I went to city hall to ask for help for social housing. I was and I told them why we're home, we have given evidence that we are enrolled at five agencies and happens to us monthly enrollment fee to find us a house and we refuse and here we were told to wait. Now living in a vacation home where I can register at city hall and in two months I had to move deaorece you have or foreign tourists. My question is: Where is the fairness Dutch state? 2015 are novel work, pay taxes, pay for the car, although I'm working up to seven months pregnant, not staying home on money to anyone. It infuriates me to know that I could pay the sum of 1135 euro a year and only pay rent here 1,000 euros plus expenses, and agencies tell me that I'm not the needs of the owners. Sorry for the novel did. But I write with anger and despair. I have 3 months you born, what to do? I can only give my resignation and get back in my country. I have two little children can not stay in the open. A beautiful day!

groen
6 maart 2017 om 13:13

wij zijn 65plus en een in komen van 25.000 bruto per jaar waar om kan ik geen huis krijgen van 650

First Alliances Loan Firm
15 maart 2017 om 22:29

Hallo,
Heeft u financiële hulp nodig?
Meld je aan voor alle soorten van leningen en het geld dringend!
* Krijg een stress-vrije lening vandaag!
* No contest kwalificatie!
* Geen credit check, geen faxen!
* Onmiddellijk Online goedkeuringen!
* Volledig vertrouwelijk!
* Cash om u in minder dan 24 uur!
* Interest rate van 2%
* Kies tussen 1-35 jaar van terugbetaling.
* Kies tussen de maandelijkse en jaarlijkse aflossingsschema.
* Flexibele leningsvoorwaarden.
Al deze plannen en nog veel meer, neem dan contact met ons op via e-mail

E-mail: firstalliancesloanfirm@gmail.com

Mevrouw Farida Stephen
17 maart 2017 om 11:26

Goede dag, ik ben een geregistreerde particuliere geldschieter. We geven leningen aan mensen te helpen, bedrijven die behoefte hebben om hun financiële status over de hele wereld te werken, met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen een jaar tot 30 jaar terugbetaling looptijd een deel van de wereld. We geven leningen binnen het bereik van € 5000 tot € 100.000.000. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Belanghebbende moet contact met ons op via e-mail: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Ben je al afgewezen door zoveel banken
heb je nodig om de financiering voor de uitbreiding van je bedrijf,
maak je een persoonlijke lening nodig

Aanvraag voor een lening, zenden de onderstaande informatie:
1. Volledige naam
2. Adres
3. Bedrag
4. Looptijd Periode
5.Phone Number
6. Beroep

Mevrouw Farida Stephen

Kitty Jungblut
19 maart 2017 om 19:17

Heb je op een sociale huurwoning altijd recht op huursubsidie? Ook als door de bijtelling van een deel van de servicekosten je over de grens van euro 710,68 gaat? Ik moet 24 euro service bij de kale huur tellen en overschrijd dat met 7 euro.

ACW Neidhofer
24 maart 2017 om 09:10

Ik heb een vraag
In 2005 heb ik een socialen huur woning gekregen mijn inkomen moest minimaal €34000 brutto per jaar zijn inmiddels ben ik nu een scheefwoner geworden en door al de huurdersheffingen betaal ik
inmiddels al weer €791 terwijl de maximale huurprijs voor 2017 is vast gesteld op €710 ik ben 69 jaar ik krijg geen extra heffing meer
maar betaal ik nu al niet te veel voor mijn woning?
Gr. Ton Neidhofer

Yolanda Mecerceis
24 maart 2017 om 13:23

GETUIGENIS over hoe ik heb mijn lening Wonderbaarlijk VAN REAL leningen VANDAAG
realloanstoday247@yahoo.com


Hallo allemaal, ik Yolanda Mecerceis een alleenstaande moeder van Dudelange in Luxemburg, zal ik ook op die grote getuigenis over hoe ik mijn lening van REAL leningen Vandaag de dag wanneer we uit ons huis werden verdreven toen ik mijn rekeningen niet meer kon betalen delen , Na opgelicht door diverse bedrijven op de lijn en zijn geweigerd een lening van mijn bank en een aantal andere credit union ik heb bezocht. mijn kinderen werden genomen door de pleegzorg, ik was helemaal alleen in de straat. Totdat er een dag dat ik schandalig liep in een oude schoolvriend die mij naar REAL leningen VANDAAG COMPANY In eerste instantie heb ik haar vertelde dat ik ben niet bereid om elk risico van het aanvragen van een lening op de lijn meer nemen, maar ze verzekerde me dat ik zal ontvangen mijn lening van hen. Op een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid ik nam een ​​proef en toegepast voor de lening, gelukkig voor mij ik kreeg een lening van $ 50,000.00 van {realloanstoday247@yahoo.com}. Ben blij dat ik nam het risico en toegepast voor de lening. mijn kinderen hebben gekregen terug naar me en nu ik een eigen huis en een bedrijf van mijn eigen. Alle dank gaat uit naar REAL leningen VANDAAG COMPANY voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren.

Heeft u een lening dringend nodig? vriendelijk en snel contact REAL leningen VANDAAG COMPANY nu voor uw lening via e-mail: (realloanstoday247@yahoo.com) ik denk dat andere mensen ook het geven van getuigenis op deze zelfde eerlijke kredietgever.

Yolanda Mecerceis.